Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Bunkóság volt részemről?

Bunkóság volt részemről?

Figyelt kérdés

Húgom akart rendelni ilyen jégkás készítőt, és kérte, hogy pótoljam ki neki. Kb 2-3 forintról van szó. Mivel nekem csak 10.000 Ft-om maradt, amit másra akarok költeni ezért megmondtam, hogy ilyen hülyeségre nem adok neki pénzt(tekintve, hogy akárhányszor kap valami hasonlót 2 hét múlva nem nagyon foglalkozik vele).

Apám felháborodott, hogy mi az hogy hülyeség, akkor majd ők kipótolják neki,és akkor majd én nem kaphatok jégkását ha megrendelik. (ez azért hidegen hagyott, mert nekem mindegy).

2020. jún. 10. 11:38
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
6%
Akkor meg minek kerdezel ha ennyire biztos vagy benne hogy jol dontottel? Aki nem ert veled egyet mind le van pontozva. Ez aztan marhara felnottes ;) asd el magad :) es nem, nem 19 eves libuska vagyok, hidd el nalad sokkal idosebb es tapasztaltabb.
2020. jún. 10. 14:29
 32/40 anonim ***** válasza:
97%
Ha jól értem a kommenteket, amit azóta a kérdező írt, akkor a húga 11 éves, a kérdező 19, de koronavírus miatt nem dolgozhatott diákmunkában, így össz-vissz 10 ezer forintja van. A hugi 2-3 ezret akar tőle jégkásakészítő gépre. Apuka megorrolt, hogy a kérdező azt találta mondani, hogy a 10 ezréből ő nem ad hülyeségre pénzt, főleg, ha a legtöbb cuccot, amit eddig vett, nem is használja! HÁT TELJESEN IGAZA VAN! Én sem adnék. Ennyike.
2020. jún. 10. 14:36
 33/40 A kérdező kommentje:
Nem én pontoztam le őket:) én mindenkinek zöldet adtam, még annak is akivel nem feltétlenül értettem egyet
2020. jún. 10. 14:37
 34/40 A kérdező kommentje:
2020. jún. 10. 14:41
 35/40 A kérdező kommentje:

[link]

Tessék, így legalább látod, hogy nem pontoztam le senkit(ahogymár írtam korábban is)

2020. jún. 10. 14:45
 36/40 anonim ***** válasza:
4%

A lecke helyette való megírása tényleg hülyeség. 😂

Na szóval javította a kérdező nem 2 vagy 3 ft hanem 2000 ft.

Ha jó a kapcsolototok akkor miért kérdezel itt minket? 11 gyerek szerintem korához képest éretten gondolkodik ezen vágya alapján. Ha te úgy gondolod hülyeség a jégkása készítő és biztos vagy hogy jól döntöttél akkor nem értem a kérdésed. 😂 Egyébként mit számít hogy lepontoznak minket vagy sem egy véleményért. Engem is lepontoztak de tojok rá. A véleményünket kérte a kérdező válaszoltunk és slussz.

2020. jún. 10. 15:57
 37/40 anonim ***** válasza:
*11 éves gyerek
2020. jún. 10. 15:58
 38/40 anonim ***** válasza:
46%
Hude megmondtaaaad... :D
2020. jún. 10. 16:09
 39/40 anonim ***** válasza:
100%

"15!

Már hogyne lenne. Plán e internetes rendelésnél, bankkártyás fizetésnél"

Ja, biztos a hugi azt kérte, hogy utaljon át neki 2-3 Ft-ot... nagyon életszerű.

2020. jún. 10. 16:20
 40/40 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nem gáz, magamból kiindulva én se adtam volna neki, jégkása készítőre. Ha valami értelmeset vesz, talán, de ilyenféle dolgokban miért nem a szüleitektől kér, mert ahogy látszik ők szívesen kipótolták volna? Neked is ugyanúgy kell a pénz, gondolom te is akarsz venni magadnak dolgokat, amihez ő ugyanígy nem járulna hozza. Nem kell itt mindenkinek álszenteskedni. Akinek nincs saját keresete, annak az a 2-3 ezer forint is sok pénz.
2020. jún. 11. 16:54
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!