Bunkóság volt részemről?
Húgom akart rendelni ilyen jégkás készítőt, és kérte, hogy pótoljam ki neki. Kb 2-3 forintról van szó. Mivel nekem csak 10.000 Ft-om maradt, amit másra akarok költeni ezért megmondtam, hogy ilyen hülyeségre nem adok neki pénzt(tekintve, hogy akárhányszor kap valami hasonlót 2 hét múlva nem nagyon foglalkozik vele).
Apám felháborodott, hogy mi az hogy hülyeség, akkor majd ők kipótolják neki,és akkor majd én nem kaphatok jégkását ha megrendelik. (ez azért hidegen hagyott, mert nekem mindegy).
A lecke helyette való megírása tényleg hülyeség. 😂
Na szóval javította a kérdező nem 2 vagy 3 ft hanem 2000 ft.
Ha jó a kapcsolototok akkor miért kérdezel itt minket? 11 gyerek szerintem korához képest éretten gondolkodik ezen vágya alapján. Ha te úgy gondolod hülyeség a jégkása készítő és biztos vagy hogy jól döntöttél akkor nem értem a kérdésed. 😂 Egyébként mit számít hogy lepontoznak minket vagy sem egy véleményért. Engem is lepontoztak de tojok rá. A véleményünket kérte a kérdező válaszoltunk és slussz.
"15!
Már hogyne lenne. Plán e internetes rendelésnél, bankkártyás fizetésnél"
Ja, biztos a hugi azt kérte, hogy utaljon át neki 2-3 Ft-ot... nagyon életszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!