Hogyan csináljam? Nagyon szeretem, de nem tudom hogy ő szeret engem
:) nagyon aranyos fiú vagy :)
figyelj, amiket elírtál egyértelműen azt mutatja, hogy tetszel neki. de ezzel még nincs elintézve a dolog. az embernek sok másik nemű tetszhet....
Amit tenned kell, ha akarsz tőle valamit, hogy elhívod fagyizni :) nem kell hogy randi szaga legyen, elég ha azt mondod, hogy szeretnél vele beszélgetni, vagy mondjuk a nővérednek, anyukádnak... stb. lesz a szülinapja, névnapja... és megkéred jöjjön el veled ajándékot nézni. ezen a programon kettesben lesztek. aztán megint hívd el valahova... és szépen kialakulhat. de te vagy a férfi, neked kell lépned :)
sok sikert!
31/N
Ez a 2 év nem nagy korkülönbség, de ebben az életszakaszban nagy.
Őt más dolgok foglalkoztatják, érettségi, pályaválasztás, buli-nem tudom, most csak mondtam dolgokat, de nem tudom milyen a habitusa vagy hogy mennyire partiarc.
Szerintem hagyd, mert biztos látta, hogy közeledsz, hisz' nem hülye. Nem akarta észrevenni.
azért sok sikert
Keresztény embereknek rengeteg közös témájuk lehet.A Biblia különböző történeteit rávetíteni a ti életetekre,megbeszélni a lelkész beszédét,egyszóval a keresztény emberek rengeteg mindenről tudnak beszélni,és az nagyon jó és fontos hogy közös az érdeklődésetek,mentalitásotok.És nem utolsó sorban Isten segítségét kérd,és ha Ő jónak látja ezt a kapcsolatot szavakat fog "adni" a szádba,és fogja majd a kezed mikor mit tegyél,és meglátod minden menni fog gond nélkül.Kérd Isten áldását a kapcsolatotokra.
A legjobbakat kívánom!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!