7 hetes gyereknek ajándék?
Valószínű ők is beszereztek már mindent a babának korábban, a 20. csörgőre semmi szükség. Az ajándékkártya a legjobb, őszintén, én is ennek örültem a legjobban. DM/Rossmann/Müller - bármelyik jó egy anyukának.
Apukának vihetsz egy üveg bort, anyukának egy bonbont mellé, és kész is. Ne gondold túl.
Akarmilyen kozeli hozzatartozod nem kotelesseged menni hanem MEHETSZ ha akarsz. Nincs olyan h muszaj..nem a rabszolgasorban elsz. En korabban ilyen szituban de ott csak ismeros volt siman elmentem ajandek nelkul es nem vertek el sot ram sem gyujtottak a hazat. Aztan feltestverem szult, se a parja nevet nem tudom se a gyereket sot a nemét sem. Lehetett volna szorosabb a kapcsolat de nem kotelezo. Le lehet pontozni verszemet kapott anyukak akik azt hiszik a vilag a manocska korul forog. Nem forog.
Sosem ertettem az effele kenyszert. Nalatok szorosabb a kapcsolat. Evidensebb h atugrasz megnezni. De nincs kotelesseged. Azt is mondhatnad h sziaa majd 2 honap mulva kereslek es megyek sok puszi nektek. Es? Ezt is megteheted. Meg azt is h viszel ajandekot.
Elvileg te vagy a keresztszulo? Mi van. Arra nem meltoztattak h megkerdezzek akarod e? Ez oriasi ha meg sem kerdeztek..
A 17es egy nagyon unszimpatikus ember.
Nem azért "kell" a kérdezőnek mennie, mert a testvére, ahogy te fogalmaztál "kipottyantott egy gyereket".
Azért érzi úgy, hogy bár nem szereti a gyerekeket, de el kell mennie, mert a testvére, most egy testileg, lelkileg nehezebb időszakban van, és jól jönne neki a lelki támogatás, vagy csak egy könnyed beszélgetés bármiről, ami nem a babával kapcsolatos, ha már a nap 24 óráját most ez teszi ki.
Temetésre sem a halottak miatt megyünk, hanem a gyászolók lelki támogatása miatt.
Az esküvőre sem azért megyünk, mert akkora nagy érdem, hogy 2 embert összead a pap, hanem azért, hogy az ifjú pár boldogságát ünnepeljük.
A baba látogatás sem a babáról szól feltétlenül, bár van akit a baba is nagyon érdekel, de elsősorban a szülök boldogságát ünnepeljük.
Kérdező nem muszáj vinni semmit, de ha szeretnél, vagy úgy érzed úgy illik, akkor egy ajándékkártya tökéletesen megfelelő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!