Szülnél úgy gyereket hogy rajtad kívül mindenki szeretné hogy legyen? Csak te nem.
én 25 éves leszek decemberbe de van egy 3,5 éves kisfiam.Ö az életem értelme a boldogság az életemben.
Mindenki máskor érzi hogy eljött a gyermek vállalás ideje,ezt csak te érzed.Azt hogy a párod szeretne babát,szerintem örülj kicsit ez tök jó érzés!Persze neked is akarnod kell,ezt beszéljétek át a pároddal.Ha 1-1,5 év múlva akarja a párod addigra lehet te is másként gondolod majd,nagyon sok változhat ennyi idő elteltével.
A közös baba egy olyan "ajándék"ami egész életre szól,ami csak a kettőtöké.Egy kis élet belőletek.Nem akarlak rábeszélni.Mert azt vallom ha valaki őszintén nem akarja azt a gyermeket(legyen az nő vagy férfi)akkor nem szabad vállalni,mert akkor csak tehernek érzi az illető.Igaz hogy egy gyermek nagy teher de ÉDES TEHER!
Mi is nagyon szeretnénk kis tesót a fiamnak de sajnos az anyagiak egyenlőre még várunk.Remélem tudtam segíteni.puszi
Kedves 13.33 szerintem,nem kell újrakezdeni a válaszokat, mert az én válaszon sem változott: NEM.
Teljesen mindegy, hogy csak pár éven belül, vagy soha, de egy nő csak akkor szüljön,ha akarja a gyereket. Minden más esetnek csak rossz vége lehet.
Igen, így szültem, véletlenül estem teherbe pedig már férjnél is vagyok, mégsem volt kedvem az egészhez.
Furcsa módon nagyon szeretem a gyerekemet és most nem is értem, hogy miért nem akartam szülni. Talán azért mert anyu folyton azt mondta hogy milyen idegesítőek a csecsemők, pedig az enyém nem is az. Sőt okosabb már most mint némelyik felnőtt. Viszont sem pénzem nem lesz már időben egy másodikra és az egészségügyi részét sem lehet még előre látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!