Mi a megoldás , ha nincs hova menni?
Jólvan kérdező! Ebből elég! Valld be magadnak: ha havi 20-at nem áldozol anyádra, akkor egy önző 3,14csa vagy! És a nővéreid is.
Elég legyen a siránkozásból, nem kell anyátok a nyakatokba. Milyen választ vártál itt? Azt hiszed valaki majd jólelkűen azt mondja, "én vagyok a jótündér keresztanyád és nálunk nyugodtan lakhat, még a kaját is adom"??
"Az,hogy össze dobtunk neki havi 60 ezret az teljesen kizárt". Miért? Gyakorlatilag enni nem adnál a saját anyádnak...
Nőjj fel, és vállald a kockázatot. Vagy bánom is én, küld utcára a saját anyád.
De ha mindent megcáfolsz és kifogást keresel, akkor te is tudod, hogy veled nincs minden rendben.
Nyilván nincsenek jó viszonyban az anyjukkal, különben már valamelyikük befogadta volna. Én teljesen megértem egyébként, a helyetekben én sem költöztetnén magamhoz, szinte biztos, hogy soha nem lehetne kirakni utána.
Tehát marad kb 2 lehetőség. Vagy összedobjátok neki pár hónapra a lakhatást vagy nem foglalkoztok vele és elmegy szállóra. Ez már a ti lelkiismereteteken múlik.
Tehat:
- egyik gyerekehez sem koltozhet ( ez egy kamu indok, mar abbol is latszik, hogy az eredeti kerdesben meg csak “parkolasi” problemakrol volt szo .. jo vicc)
- a sajat anyhahoz sem koltozhet (tehat egy anya 2 ures szobaval inkabb elnezne hogya a sajat lanya az utcara keruljon, csak hogy az o nyugalma megmaradjon.. hmmmm... ok)
- senki nem tud penzt osszedobni alberletre/szobara (telefonra van penz, babat varni is, igaz meg sajat lakasotok sincs, illetve par 10000 -es megtakaritas se, de hajra, baba az , meg anugy is, ott a babavaro hitel, szoval kit erdekel? )
-nem fog szallasra menni, mert nem oda valo ( se haz, se penz, se semmi, de buszkeseg az van)
Osszegeznem a gondolataimat:
Elcs•••ett egy “csalad” vagytok ti is, kezdve a nagyitol, az anyukan at, es a 3 testverrol mar ne is beszeljunk.
Meg csak hibaztatni sem tudok senkit, mert valoszinuleg ez az esz es erzelem nelkuli eletforma generaciok ota oroklodik nalatok.
Ne csináljátok már, elgépelte, nem azt akarta írni, hogy 'parkolni', hanem azt, hogy 'pakolni'.
Elég ocsmány dolog egy szülőtől, hogy azt várja, hogy majd a gyerekei megoldják az életét. Nem értem, miért a kérdezőt szidjátok. Az anyja képtelen a saját lakhatásáról gondoskodni, egy éve tudja, hogy el kell költöznie, és nem csinált semmit, ráadásul ott a saját anyja, akinél üres szobák is vannak. Intézze el, felnőtt ember.
Amúgy meg, leszögezem, hogy nincs jó kapcsolatom az anyámmal, szeretetteljesnek egyáltalán nem mondható, inkább olyan felszínes. Ezzel együtt, ha csak az a lehetősége lenne, hogy az utcára megy csövezni, akkor biztos, hogy befogadnám egy átmeneti időre (még akkor is, ha amúgy mindenki idegesít sokszor, aki a látóteremben van, mert ilyen vagyok.)
Kérdező, a másik meg, hogy havi 20 ezret egyiktek sem adna bele, mert mindegyikteknek párja van, aki nem örülne neki. De azért ha mondjuk anyud után lenne egy lakás, mint örökség, akkor gondolom, párjaitoknak sem lennének erkölcsi aggályai.
Nagyanyád viselkedését pedig nem minősíteném inkább. azért ha van még két szoba, és anyád tényleg dolgozni jár, és pl. nem vinne fel pasit, akkor azért a minimum lenne, hogy a saját lányát befogadja, saját nyugalom ide vagy oda.
Undorító egy family vagytok, ez a véleményem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!