Hogyan reagálnátok az alábbi történetre?
Szép szép, hogy itt mindenki sajnál node... 16 évig eltartottad. Aztán miért is? Miért nem álltál pici sarkadra és mondtad, hogy ennyi nincs tovább, vagy elmégy melózni vagy kész ennyi volt. Ne haragudj de én nem tudlak sajnálni. Elnézted, hogy iszik, hogy nem dolgozik. Mégis mit vártál? Hogy a nyakadba ugrik és hálával megcsókolja a kezedet? Na ne már! Te magad írtad, hogy nem volt igazán testi kapcs. köztetek. szerinted ezt meddig bírja egy pasi, főleg ha arany élete van mert az asszony dolgozik helyette?
Erre csak azt tudom mondani, hogy buta voltál amiért nem előbb ajánlottad fel a válást. Mostmár picit macerás lesz, de mégis, most már állj a sarkadra és ne hagyd, hogy visszahízelegje magát, vagy ezzel az "én nem akarok válni" dumával félrelökjön. Hajrá! Elég sok évet áldoztál rá, ideje, hogy magadra és a gyerekekre is gondolj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!