Szerető vagyok. Így csak a 2. -ik vagyok a szerelmem életében. Lehetek-e még én az első? Van rá esély? Vagy csak szexre kellek?
ma 13:31
Sajnállak, mert szánalmas vagy.
És ne aggódj nem kezdek el neked magyarázkodni, mert túl buta vagy ahoz, hogy felfogj bármit is.
Nekem is és a férjemnek is tiszta a lelkiismeretünk és tudjuk mi az igazság.
Neked csak annyit tanácsolok, hogy ne kívánj másnak rosszat, mert az az életben visszaüt.
Elérni...ne akard. Tudtad, h családja van mikor a szeretője lettél. Érdekes, akkor nem zavart. Ha most zavar, akkor hagyd ott. A feleségének, meg minek kitálalni? Attól neked jobb lesz? Szerintem csak kapsz 1-2 pofont, és még a pasi megutál.
Off: amúgy szerintem is kamu...
13.36:maradjunk annyiba,hogy nincs lelkiismeretetek.
Egyben igazad van:mindenki visszakapja.Te is.
Én csak bemásolnám az Origo Női lapozójából az egyik férfi újságírójuk-posztolójuk cikkét-posztját.
Oszt mindenki azt gondol róla, amit akar. Mégis, talán eg szeretőnek nem árt, ha tudja, hogy miképp zajlik ez le egy ffi fejében.
Férfias szakítás - pasiszemmel
Zoltán reggel hétkor dönt a válásról. Harmincas, jóképű, szőkésbarna, menedzserforma férfi. Szakít, mert másra vágyik már. Megteheti. Mások is vágynak őrá. Nem áll ellen a női akaratnak, melyet a kolléganő, Magdi testesít meg. A szó szoros értelmében. Úgy érzi, megérdemli a friss vágyat és a változást. A két egyetem és a rendszeres kocogás teszi magabiztossá. Kisportolt a teste és a lelke, nem vitás. Döntése végleges: befejezi Eszterrel. A nő feleségféle - három éve már -, bár nincs róla papír, de csak az nincs, minden másban tipikus házasság ez. De most vége. Zoltánnak elég, továbblép, mert összenyomja, kizsigereli, unja, fárasztja az egész. Nem tudja, miért, de nem is akarja megfejteni az érzéseit. Vége, és kész. Minden jelet elemez és értelmez, melyek igazolják: jól döntött. Megérti magát. Mert már nem olyan a bőre, az illata, s erőltetett, az éjszakai program is. Be kell fejezni. Tiszta sor. Az ágyban forgolódik, idegesíti maga mellett a szuszogás, az odabújástól menekül manapság. A döntésétől aztán megnyugszik. Fogat most, kávét iszik, elindul. Nem szól Eszternek, ne legyen rossz a napja, hiszen szereti azért, csak már nem megy vele. Majd este nyugodtan kitálal. Legyen béke addig. Ebédnél Magdi magyaráz a munkahelyen, ruháját átfúrja mellbimbója, miközben gesztikulál. Zoltán nézi kitartóan. Magabiztosan izgul fel rá. Megteheti, hiszen már szabad ember. Fejben persze, de ez most nem számít. Kissé lesz csak zavart, mikor a bimbó bámulását Eszter hívása töri meg. A nő a vacsorához rendel uborkát. Zoltán dühösen ígéri, szállítja a savanyút. Magdi mosolyogva áll tovább, viszi a látványt is magával. A hős férfi ereje elpárolog, de nincs pánik, az utolsó vacsora jő, ennyit kibír még. Savanyúval is. Hat felé érkezik haza, asszonya finom étellel várja, a vacsora kielégítő, később a szex is az. Eszter dicséri férfiasságát, Zoltán pedig büszkén terül el, asszonya ziháló feje megpihen mellkasán. Borítaná a bilit, de annak tartalma koránt sem tűnik oly büdösnek, mint korábban mindig. Rádöbben: ő nem olyan. Nem tudja megbántani, akit szeret. Elmereng. Megértő és érzékeny férfi lesz belőle. Melegség tölti el a gondolattól. Lelke megbékél, és elalszik. Arról nem tehet, hogy röviddel ezután Magdi feszes melleivel álmodik, éjjel kettőkor felriad, és a paplan alatt maszturbál, miközben rohadtul zavarja az az idegesítő szuszogás. Ez van. Attól ő még szereti, és kész. Leginkább önmagát.
ma 14:08
Mégegyszer mondom: gondolsz, amit akarasz. :)
Van lelkiismeretünk és tiszta, mint a patyolat, mert bizony nem a férjem "dugott félre" (csak, hogy a kultúrszinted idézzem), hanem az exfelesége és jött össze egy nála 10 évvel idősebb 2 gyerekes családapával.
Szóval nyugodtan indulj ki ömagadból.
ma 14:24
Húú, mindjárt fogsz kapni hideget-meleget.
Kérdező,
Szerintem is hagyd a csudába.
Ez a hajó elment, ráadásul sosem voltál az utasa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!