Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerető vagyok. Így csak a 2....

Szerető vagyok. Így csak a 2. -ik vagyok a szerelmem életében. Lehetek-e még én az első? Van rá esély? Vagy csak szexre kellek?

Figyelt kérdés
2 éve vagyunk együtt titokban a párommal. ő 37 éves, 12 éve házas és van 2 gyereke. nagyon jól megvagyunk, imádjuk egymást. de akárhányszor felhozom neki azt a témát, hogy váljon el a feleségétől, mindig kitér a válasz elöl és gyorsan másra tereli. néha úgy érzem, csak pocsékolom az időmet. van/volt már valaki ilyen helyzetben?? azt akarom, hagyja ott a feleségét! már rég óta nem jó a kapcsolatuk. akkor meg mi értelme?! 24/N
2010. júl. 29. 12:04
 61/91 anonim ***** válasza:
78%
A házasság 2 emberre tartozik, a férjre és a feleségre. Más ne szóljon bele, a kérdező sem, majd ők elintézik. A kérdező csak a saját kapcsolatával foglalkozzon.
2010. júl. 29. 13:44
 62/91 anonim ***** válasza:
37%

ma 13:31

Sajnállak, mert szánalmas vagy.

És ne aggódj nem kezdek el neked magyarázkodni, mert túl buta vagy ahoz, hogy felfogj bármit is.

Nekem is és a férjemnek is tiszta a lelkiismeretünk és tudjuk mi az igazság.

Neked csak annyit tanácsolok, hogy ne kívánj másnak rosszat, mert az az életben visszaüt.

2010. júl. 29. 13:46
 63/91 anonim ***** válasza:
86%

Elérni...ne akard. Tudtad, h családja van mikor a szeretője lettél. Érdekes, akkor nem zavart. Ha most zavar, akkor hagyd ott. A feleségének, meg minek kitálalni? Attól neked jobb lesz? Szerintem csak kapsz 1-2 pofont, és még a pasi megutál.

Off: amúgy szerintem is kamu...

2010. júl. 29. 13:54
 64/91 anonim ***** válasza:
70%
Köszönöm a lepontozásokat (én mondtam hogy nem szép dolog de elmondanám a feleségnek).De gondolom a sok feleség és nem feleség szeretne abban a tudatban élni hogy a férje szereti stb ..aztán évek múlva lebukik amikor gyereke lesz az egyik szeretőjének például..ez mennyivel jobb?Én szeretném tudni ,persze nem csak úgy bemondásra ha bizonyítéka lenne az illetőnek.
2010. júl. 29. 14:05
 65/91 anonim ***** válasza:
41%

13.36:maradjunk annyiba,hogy nincs lelkiismeretetek.

Egyben igazad van:mindenki visszakapja.Te is.

2010. júl. 29. 14:08
 66/91 anonim ***** válasza:
80%

Én csak bemásolnám az Origo Női lapozójából az egyik férfi újságírójuk-posztolójuk cikkét-posztját.

Oszt mindenki azt gondol róla, amit akar. Mégis, talán eg szeretőnek nem árt, ha tudja, hogy miképp zajlik ez le egy ffi fejében.

Férfias szakítás - pasiszemmel

Zoltán reggel hétkor dönt a válásról. Harmincas, jóképű, szőkésbarna, menedzserforma férfi. Szakít, mert másra vágyik már. Megteheti. Mások is vágynak őrá. Nem áll ellen a női akaratnak, melyet a kolléganő, Magdi testesít meg. A szó szoros értelmében. Úgy érzi, megérdemli a friss vágyat és a változást. A két egyetem és a rendszeres kocogás teszi magabiztossá. Kisportolt a teste és a lelke, nem vitás. Döntése végleges: befejezi Eszterrel. A nő feleségféle - három éve már -, bár nincs róla papír, de csak az nincs, minden másban tipikus házasság ez. De most vége. Zoltánnak elég, továbblép, mert összenyomja, kizsigereli, unja, fárasztja az egész. Nem tudja, miért, de nem is akarja megfejteni az érzéseit. Vége, és kész. Minden jelet elemez és értelmez, melyek igazolják: jól döntött. Megérti magát. Mert már nem olyan a bőre, az illata, s erőltetett, az éjszakai program is. Be kell fejezni. Tiszta sor. Az ágyban forgolódik, idegesíti maga mellett a szuszogás, az odabújástól menekül manapság. A döntésétől aztán megnyugszik. Fogat most, kávét iszik, elindul. Nem szól Eszternek, ne legyen rossz a napja, hiszen szereti azért, csak már nem megy vele. Majd este nyugodtan kitálal. Legyen béke addig. Ebédnél Magdi magyaráz a munkahelyen, ruháját átfúrja mellbimbója, miközben gesztikulál. Zoltán nézi kitartóan. Magabiztosan izgul fel rá. Megteheti, hiszen már szabad ember. Fejben persze, de ez most nem számít. Kissé lesz csak zavart, mikor a bimbó bámulását Eszter hívása töri meg. A nő a vacsorához rendel uborkát. Zoltán dühösen ígéri, szállítja a savanyút. Magdi mosolyogva áll tovább, viszi a látványt is magával. A hős férfi ereje elpárolog, de nincs pánik, az utolsó vacsora jő, ennyit kibír még. Savanyúval is. Hat felé érkezik haza, asszonya finom étellel várja, a vacsora kielégítő, később a szex is az. Eszter dicséri férfiasságát, Zoltán pedig büszkén terül el, asszonya ziháló feje megpihen mellkasán. Borítaná a bilit, de annak tartalma koránt sem tűnik oly büdösnek, mint korábban mindig. Rádöbben: ő nem olyan. Nem tudja megbántani, akit szeret. Elmereng. Megértő és érzékeny férfi lesz belőle. Melegség tölti el a gondolattól. Lelke megbékél, és elalszik. Arról nem tehet, hogy röviddel ezután Magdi feszes melleivel álmodik, éjjel kettőkor felriad, és a paplan alatt maszturbál, miközben rohadtul zavarja az az idegesítő szuszogás. Ez van. Attól ő még szereti, és kész. Leginkább önmagát.

2010. júl. 29. 14:10
 67/91 anonim ***** válasza:
35%

ma 14:08

Mégegyszer mondom: gondolsz, amit akarasz. :)

Van lelkiismeretünk és tiszta, mint a patyolat, mert bizony nem a férjem "dugott félre" (csak, hogy a kultúrszinted idézzem), hanem az exfelesége és jött össze egy nála 10 évvel idősebb 2 gyerekes családapával.

Szóval nyugodtan indulj ki ömagadból.

2010. júl. 29. 14:17
 68/91 anonim ***** válasza:
54%
12:36-hoz hasonlóan jártam. Szerető voltam két évig. Soha nem kértem hogy hagyja el a feleségét. Nekem nem kell olyan aki nem magától lép felém, ha akarja tegye meg, ha nem akarja, én nem erőltetem. Először én váltam el. Ő még nem. Mondtam hogy én akkor lelépek, mert másfél éves lánya volt, akit imádott, és nem akartam őket elszakítani. Pár hónap múlva hozzám költözött. Azóta is együtt vagyunk. De ez a ritkább, én is tudom hogy kevés pasi válik el. Ráadásul mi egykorúak vagyunk, nekem is van két gyerekem, tehát nem vagyok olyan jó parti, hogy csak úgy a nyakába vegyen, ha nem szeret igazán. Amúgy nagyon nehéz a gyerekek miatt ez a felállás. A feleséghez semmi közöd! Ha akarja a férj, mondja el neki, ő dolguk. Ha bosszúszomjas vagy, akkor tényleg egy buta nő vagy, akit jól átvágtak a palánkon. Soha nem választ téged a férfi, ha bemártod őt. A leírásod alapján így sem nagyon. Vess véget szerintem ennek a kapcsolatnak.
2010. júl. 29. 14:24
 69/91 anonim ***** válasza:
56%
Állj a sarkadra. Ha arra sem képes, hogy egy rossz házasságnak véget vessen érted, szórakozzon csak a feleségével.
2010. júl. 29. 14:26
 70/91 anonim ***** válasza:
71%

ma 14:24

Húú, mindjárt fogsz kapni hideget-meleget.

Kérdező,

Szerintem is hagyd a csudába.

Ez a hajó elment, ráadásul sosem voltál az utasa.

2010. júl. 29. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!