Szerető vagyok. Így csak a 2. -ik vagyok a szerelmem életében. Lehetek-e még én az első? Van rá esély? Vagy csak szexre kellek?
12:47-es vagyok még.
Amikor közlöd Vele, hogy pályaelhagyás van, légy diplomatikus. Ne hűvös, vagy goromba, szimplán nyugodt és érthető. És ne állj le Vele alkudozni mindenféle ultimátumokról, vége és kész. Mondd el, hogy miért, mi vezetett idáig. A feleségének ne szólj, hidd el, kiderül - vagy már tudja is, hidd el, könnyű leszűrni. Azt, hogy ne mondd el a feleségének, nem azért mondom, hogy megkíméld Őket, hanem leginkább a gyerek miatt, nagyon rossz végignézni, ahogy a szülők "ölik" egymást.
24 évesen előtted az élet, járj szórakozni, sőt, ismerkedj, járj nyitott szemmel, hidd el, sok egyedülálló srác van, aki normális, kedves, stb... :)
"Aki csalt már,az fog is."
Ez azért nem teljesen igaz.
Ha volt valós oka a megcsalásra és azzal van együtt akivel megcsalta az exét, akkor nem biztos.
Példa vagyok rá, annak ellenére, hogy kvázi nem csalta meg velem a exfeleségét, mert addig amíg el nem költözött otthonról, addig nem volt köztünk kapcsolat.
Azóta már összeházasodtunk.
Az én férjemet anno elüldözte maga mellől az exe.
13.13:milyen valós ok?
a jellemtelenségre nincs valós ok.
Ti se vagytok kivételek,nemá'azt hidd,hogy az,hogy per pillanat melletted van a pasi felhatalmaz arra,hogy előadd a szende szüzet.
A párod félrek.úrt,méghozzá veled.
Erre nincs magyarázat csak az,hogy mindketten jellemtelenek vagytok 0 erkölccsel.
Azonkívűl ,persze meglesz az "ok",amikor téged fog csalni:mittudém terhes leszel,idegesíteni fogod,pénzt kérsz mosógépre stb....de ne aggódj,majd az első szembejövő kannal meg fogsz vigasztalódni,hiszen neked nem számít milyen a családi állapota...
12,51 igazad van, mindenkinek érdeme szerint. NEKED IS!
Úgy igazságos, ha te is azt kapod, amit a kérdezőnek kívántál.
Szerintem ez KAMU...
24 évesen nem lehet ilyen hülye egy nő már bocs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!