Szerető vagyok. Így csak a 2. -ik vagyok a szerelmem életében. Lehetek-e még én az első? Van rá esély? Vagy csak szexre kellek?
meg is válaszoltad a kérdésed."akárhányszor felhozom neki azt a témát, hogy váljon el a feleségétől, mindig kitér a válasz elöl és gyorsan másra tereli"
tehát magyarul: nem fog elválni a csakádja fontosabb, te csak a kis plusz szórakozás vagy.
2 év és még mindig letereli a témát?! Átvág téged is, a nejét is, mindezt azért, mert kényelmes, hogy igegenben is tud dugni egy nála 13 évvel fiatabb lányt.
Ha ebben hiszel, akkor meg is érdemled a második helyet. Neked azt mondja, hogy régóta rossz a kapcsolata a nejével, a nejének meg azt mondja, hogy neki csak ő van, ameddig él és imádja.
Ja! Nem vagyok feleség, nem erkölcsi prédikáció. Voltam a te helyzetedben, bár én már az elejétől nem hitegettem magam ilyenekkel és a másik féltől pedig egyenesen kikértem magamnak! Ettől persze egyinkünk sem jobb ember.
Hogy lehet az, hogy az egyedülálló pasik nem szeretőznek házas nőkkel????
Mégiscsak a pasik a ribancok, ugye!
Kérdező: nem hiszem el, hogy 24 éves létedre ennyi eszed van.
igen, egyébként minden pasi panaszkodik az otthoni életére, meg jönnek a kamu szöveggel h csak a gyerek miatt nem mennek szét stb. Véleményem szerint semmi nem igaz ebből, azért 2 éve vagytok együtt, ha akart volna lépett volna!
Sajnos barátnőm volt ilyesmi helyzetbe, mindketten 21 évesek vagyunk, a pasija 32, kicsi gyereke van egy csajtól, együtt éltek, bár nem voltak házasok. Mikor kibukott h félrelép a pasas, az úgy be pánikolt, hogy nyalizni kezdett virágcsokrokkal meg szép szavakkal a barátnőjének h fogadja vissza, mert őt szereti. Barátnőm meg teljesen kibukott, őt is 2 évig nézték hülyének.
"de akárhányszor felhozom neki azt a témát, hogy váljon el a feleségétől, mindig kitér a válasz elöl és gyorsan másra tereli" ---> Tehát nem akar elválni a feleségétől, ez teljesen egyértelmű.
Maradhatsz vele továbbra is szeretőként, vagy keresel mást, de ő nem úgy tűnik, mint aki válni akarna. Írtad, hogy van gyereke, lehet, hogy azért, vagy az is lehet, hogy szereti ő a feleségét, de te meg jó vagy neki egy kis plusz szexre. Plusz a válás is elég nagy tortúra lenne, nem hiszen, hogy ő ezt akarja.
De gondolom te sem akarsz szétszakítani egy családot, nem?
azt akarod, hogy hagyja ott a feleségét, gyerekét?!
igazán szép, gyengéd, békére törekvő lelkületű nőre talált benned...talán mérlegelt és a feleségénél mégiscsak nagyobb biztonságban van érzelmileg, a szeretősdi meg jó amíg jó, aztán ha elmúlik iszik egyet a haverokkal, 'meggyászolja' aztán lép tovább és az is lehet, hogy egyszer elviszi egy erősebb érzelem a házasságából de az nagyon úgy néz ki, hogy nem te leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!