Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerető vagyok. Így csak a 2....

Szerető vagyok. Így csak a 2. -ik vagyok a szerelmem életében. Lehetek-e még én az első? Van rá esély? Vagy csak szexre kellek?

Figyelt kérdés
2 éve vagyunk együtt titokban a párommal. ő 37 éves, 12 éve házas és van 2 gyereke. nagyon jól megvagyunk, imádjuk egymást. de akárhányszor felhozom neki azt a témát, hogy váljon el a feleségétől, mindig kitér a válasz elöl és gyorsan másra tereli. néha úgy érzem, csak pocsékolom az időmet. van/volt már valaki ilyen helyzetben?? azt akarom, hagyja ott a feleségét! már rég óta nem jó a kapcsolatuk. akkor meg mi értelme?! 24/N
2010. júl. 29. 12:04
 31/91 anonim ***** válasza:
84%
Nem szép dolog de én is elmondanám neki és nem bosszúból hanem hogy ne legyen ilyen vak.Bár már elöbb szakítottam volna a pasival és elmondtam volna a feleségnek.Arra készülj fel hogy többet nem fog veled szóbaállni a pasi max ha a sex hiányzik nneki és nem talál majd mást.
2010. júl. 29. 12:34
 32/91 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a szeretősdi felállás csak akkor működik,HA SZERETŐ SZEREPBEN LÉVŐ IS ELFOGADJA azt, hogy mindkettőjüknek ugyanazok a céljai: lopott órákra kellemes időtöltés, szex és ennyi. Ha a szerető nem akar összeköltözni senkivel, de jólesik néhány lopott óra, tudomásul veszi az 'alaphelyzetet', hogy egyikük házas.
2010. júl. 29. 12:34
 33/91 anonim ***** válasza:
88%

egyik barátomék házasságát pont a szerető árulása hozta rendbe. persze át kellett menniük sok fájdalmas tisztázó beszélgetésen, miért hanyagolja el a férjét?, miért tart szeretőt?, miért maradt el az őszinteség egymás között?, stb...

volt szünet is, aztán újra randiztak, újra meghódította a feleségét, most boldogok.

ott is egy kábé annyira értelmes nő volt a cső végén, mint te. de látod még egy végtelenül primitív elgondolásból is születhetnek jó dolgok.:)

2010. júl. 29. 12:36
 34/91 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem lehetsz első a másodikból. Én vagyok rá az élő példa.

2 évig voltunk szeretők. Párom 8 éve volt házas, gyerek is van.

De soha nem kérte, hogy váljon el. Türelmes voltam.

Most én vagyok a felesége, mert elvált. Nagyon szeretjük egymást. Nem tudott már képmutatni az előző kapcsolatában. Nem akart azért maradni, hogy a gyereke azt lássa, hogy boldogtalan, elhidegült szülei vannak.

35/91 anonim ***** válasza:
91%
tégy belátásod szerint, igazából a pasi megérdemelné h bemártsd a felesége előtt, de a feleség és a gyerekek nem, amúgy is megérzi ezt az ember, ha a párja nem teljesen az őszintét nyomja otthon, de ennek ellenére jobb hinni abban h csak sokat "dolgozik"
 36/91 anonim ***** válasza:
79%

12:24-es vagyok: szerintem ne mondd el a feleségének mert akkor az életbe nem lehetsz többet együtt a pasival! Ezt mérlegeld!

Másik ok: rád nézve megalázó ha megteszed,mert lehet csak nevetne Rajtad és a feleségének azt adná be otthon hogy egy kiscsaj,akinek nem jött be a próbálkozás

szted kinek hinne a nő? Egy idegen nőnek vagy a férjének?

Sokkal elegánsabb,ha nem szólsz semmit,én ezt tettem, és büszkén,méltósággal távoztam mikor elhajtott. Nem aláztam meg magam. Mondjuk nekem az is benne volt hogy akkor még olyan halálosan szerelmes voltam,hogy úgy voltam vele,ok,ha most nem,de pár év mulva lehetünk még együtt megint. Mikor lecseng nála ez a lelkifurdalásos dolog a feleségével szemben és újra vágyna a kalandra,velem megtehesse majd. Persze ezt nem mondtam neki de tudja jól mit vesztett velem.Mindegy,eltértem a témától.Mondjuk most már,egy évelteltével nem kéne ez a mocsok pasi. Találtam nála jobbat. Csak leirtam bennem mik fogalmazódtak meg. Dönts okosan! (K and H)

:D

2010. júl. 29. 12:37
 37/91 anonim ***** válasza:
90%

Ha a szerető vagy akkor még jó hogy csak a 2vagy neki.Habár ha van neki gyereke akkor a 3ik.(mert ugye a gyerek fontosabb).Ha igazán rossz a kapcsolata a feleségével és igazán szeretne téged akkor már rég otthagyta volna a feleségét!Ez minden férfi szava ha szeretőt akar hogy rossza a kapcsoltata a feleségével.Bár én még nem voltam szerető és nem is akarok az lenni.

24évesen 2év alatt sok értelem volt ennek a kapcsolatnak,azóta lehet hogy egy nagyon jó kapcsolatban lennél egy olyan férfival aki szeret.Ne pocsékold az idődet ezzel a férfival.

Belegondoltál már a feleség szerepébe?Milyen lehet neki,hogy van egy r....ék férje akire főz,mos, takarít és közben félre ke..él.Te örülnél neki fordított helyzetben?Mit tennél?

A feleségnek elmondhatod neki hogy veled csalja 2éve a férje,de lehet hogy majd a férj tagadja.Bízonyíték is kellene,(a feleségnek) mert leht hogy majd tagad a férj.

22/L

2010. júl. 29. 12:41
 38/91 anonim ***** válasza:
100%

A feleségnek ne mondd el. Egy bosszúszomjas kis p..nak fogsz tűnni.( Mi hasznod lenne belőle, ha elmondanád?) Mondd meg a pasinak, hogy te nem csinálod így tovább és keress mást.

a feleségét nem fogja otthagyni. Ha akarta volna, már megtette volna. Te csak a kellemes órákra kellesz. a hétköznapok már másmilyenek ám.

2010. júl. 29. 12:41
 39/91 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj csak. 24 évesen lehetne annyi önbecsülésed, hogy ott hagyod a "párodat", és keresel egy olyan férfit, akinek nem kell a családját tönkretenned, valamint akivel SAJÁT családot alapíthatsz.

Ha mégsem teszed, ne várj ettől a "kapcsolattól" sokat. Mindig csak második leszel, hiszen ennek a férfinak épp erre van igénye. Kell a feleség. Talán a gyerekek miatt sem akarja elhagyni, másrészt meg nagyon kényelmes lehet, hogy anyagi közösségben is élnek, és van, aki főzzön-mosson rá. Meg kellesz te is, a szerető. Kellemes kis hancúrokra, vagy meghitt összebújásokra. Amíg szerető vagy, nem válsz olyan könnyen megszokottá, unalmassá a szemében. Neki a régi is kell, amit használni lehet és kényelmes, meg az új is, ami tovább izgalmas marad.

Meg én a helyedben ilyen embertől amúgy se várnék sokat. Ha téged venne el, te kerülnél a feleség szerepbe. És mit gondolsz, ha kezdene megunni, nem kerülne a képbe egy újabb szerető?? :-)

Nem vicces egyébként, de ez talán kicsit felnyitja a szemed. 24 évesen jobbat érdemelnél.

2010. júl. 29. 12:42
 40/91 anonim ***** válasza:
100%

12:41es vagyok.

Viszont én nem lennék szerető egy férfinak, akinek felesége van és gyereke.Meg amúgy sem lennék szerető,nekem ez gusztustalan(megcsalás),akkor inkább szakítanék a párommal.

2010. júl. 29. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!