Lehet rá esély, hogy szeretö gazdához került a cicám?
Perzsa törzskönyves cicám volt, épp tüzelt (1,5 éves volt.) kiengedtem 10percre és kinnt voltam vele, de a cica nem akart visszajönni. ugye többször volt már ilyen, az ajtót nyitva hagytuk, hogy be tudjon jönni. és amikor visszamentem pár perc múlva, sehol se volt. bele voltam betegedve. :( az egész falut végigjártam, senki se látta, pedig rengeteg hirdetést tettem ki, internetre is. kérdezgettem utcán, mindenfelé. kb. 2hónapig. nem tudom hogy tünhetett el 5perc alatt, mindörökké. :(
bár ez elég régen volt, még most is sirok miatta. itt van rola egy kép: [link]
áááh, biztos vagyok benne, hogy visszajött volna, ha "felcsinálják". ismer(t)em. egyébként még aznap becsöngettem minden házba, ahova mehetett, és szinte mindenhova beengedtek megnézni a kertben. mindennap ordítoztam érte. szerintem ellopták... "fekete piac." egyébként csak úgy volt kiengedve, hogy ott voltam vele mindig, de most gyorsan besiettem és hát sose ment el, max. a hátsó szomszédba ahol csak föld van, ott nézegette a madarakat, de onnan is mindig visszajött.
kiscicákat szerettünk volna (természetesn tk.-val) és 2x is voltunk a kandúrnál de sajnos "elvetélt." :(:(
igen, sajnos :(
köszi a válaszodat!
Nagyon szép cica !
Egyet érzek veled nekem yorkimat lopták el költözésnél :(
Őt 6 hónaposan elengedtem ott sétált mellettem :(
Törzskönyves volt 400 ezerért akrták megvenni!
És egyszer amikor jött a gázórás bekötni a gázt (én uliba voltam) akkor elvitte valahogy a gázórtás a köcsög de amikor rájöttünk hogy ő vitte el késő volt eltelt 1 év :( rá nem gondoltunk még segített is keresni mg minden.Csak még feljelenteni se tudjuk ( biztos anya ügyvéd) mert semmi bizonyíték és már biztos elatta jó pénzért szegénykét valahol!
Együtt érzek veled!És sajnálom ne hibáztasd semmi képpen magad mert nem ivartalanítodat ha tk-es.Most éppen egy ivartalanitott macska is elmehetett volna ugyugy elvitte volna valamelyik hülye!Sírj utána nyugodtan ne tard magadba nem szabad én 1 évig minden este sírtamutána ma már van egy beagle kutyum akire nagyon figyelek és a régi yorkimról csak a jó emlékek jutnak eszembe még Boginak is szoktam beszélni a régi kutyámról és ugy hallgatja mint egy esti mesét!Barátnőmnek 4 hónap után került elő a cicája :D osztálytásramnak meg 1 év után a kutyája!És gondolj bele milyen jó helye volt nállad milyen szép napokat értetek meg eggyütt és most biztos egy szerető gazdinál van és nem egy vadállat szaporítonál!REmélem segítettem valamit!
nagyon szépen köszi!
sajnálom a kutyust! :( egyébként ez is egy éve történt, május 13-án. nagyon remélem hogy jó gazdihoz került, és a tied is!
és hogy derült ki, hogy a gázórás volt?
Ugy,hogy sok kicsi aproság után:egy nap leültem (már eltelt majdnem egy év) és összetettem azt a sok apróságot pl.: nem engedtek be a házba a feleség mondta hogy gyertek be nyugodtan a gázórás ránézett a feleségre és a feleség hirtelen jajj most jut eszembe milyen nagy kupleráj van nállunk.
Vagy,hogy akkor láttuk utoljára mikor a gázórás bejött a kapun.
meg ilyen kis dolgok csak így összerakva lassan 1 év után összeállt a kép.Csak nem állíthatok oda 1 év után hogy ez az én kutyám bocsi hali.Főleg hogy eltűnt a törzskönyve semmi bizonyíték hogy a miénk volt :(
semmit nem tehetek de már valószínűleg németországban lehet-->de az azért jó mert ott nagyon jól bánnak a kutyákkal 3 fogású kaja stb. szóval csak remélni tudom hogy oda került!
Mai napig képes lennék sírni este utána ha elfogna a sírás!
Nem gondoltál egy msáik cicára?Nekem 1 év után lett egy kutyum és azóta nem sírok a régi kutyám után ha felhozzom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!