Miért nem próbálnak meg a valóságból élni?
Egy csomó családnál látom a facebookon, hogy próbálják tökéletesen beállítani magukat, hogy tökéletes az életük.
Persze ez nem egyetlen kép vagy iylesmi, hanem napi szinten töltenek fel magukról képeket, családjukról, kocsijukról. Próbálják bizonygatni, hogy ők mekkora gazdagok meg ilyesmi, de még ismerni sem kell őket, hogy ezt valaki megcáfolja. Az autón látszik, hogy egy 300000 Ft-os bontóba való BMW vagy alfa, stb. (Miért nem vesz egy árának megfelelő márkájú autót, ami nem bontóba való?)
A bulizós képeken legolcsóbb sör, legolcsóbb gyümölcslé, legolcsóbb chips, mindenből a legolcsóbb.
Ruhákból szintén.
Nem értem, miért próbálnak ezzel menőzni? 120 Ft-os sörből meg 70 Ft-os kólából nem nehéz teli rakni egy asztalt.
kedves 8, bocs, de én a teszkós roopit szeretem.
pedig hidd el, mrgvehetném bármelyiket.
Aki nem a márkás üdítőket pakolja ki az asztalra, az miért nem lehet boldog? Nekünk is lenne rá pénzünk, de sokszor a saját márkásakat veszem meg, mert finomabb. Tudod, mi ha bulizunk, akkor nem azt nézzük, hogy coca Cola, van e az asztalon, vagy lidl is kóla. Nálunk a társaság számít.
Csak hogy kiakasszalak egy kicsit. Múlt héten pecsenyezsírt sütöttem, és hagymával ettük. Voltunk vagy tízen. A társasággal nagyon jól éreztük magunkat. Tudod van akinek a család, és a boldogság többet jelent, mint az, hogy mások mit szólnak.
A párom családja is hasonló. Mondjuk annál talán egy kicsivel jobban élnek, mint amit leírtál, de amúgy ugyanaz. Most vettek használtam felfújható jakuzzit... Gondolom majd megy is fel face-re.
De nem csak anyagi dolgokban ilyenek, hanem mindig úgy nyalják falják egymást facebookon, mintha annyira összetartó család lenne, aztán meg élőben folyton veszekednek, kibeszélik egymást... :/
Undorító dolognak tartom, és 5 év alatt még nem tudtam hozzászokni, csak elviselem.
Egyébként a Penny, Spar, Lidl 100%-os üdítőjei marhajók..
Nézzétek meg, általában narancs van meg alma, ~270Ft/liter áron mennek, szerintem tökre megéri
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!