Van a családotokban alkoholista?
Van. Apukám legkisebb testvére, öccse. Nem tartjuk vele a kapcsolatot,sosem tartottuk. Se apukám,sem a többi testvér. Jah de, egyik testvértartotta/tartja de azok is linkekk...
Amúgy a saját lánya nem tartja vele, azt sem tudja h férjhez ment, van egy unokája es utba van a második.
Párom apja is alkesz, sosem láttam még józanul.
Az egyik nemrég meghalt.
A másik az apám. Amikor kicsi voltam, megígértettem vele, hogy ha velem van (elvált szülők) akkor napi egy sörnél többet ne igyon, mert nem bírom elviselni ahogy részegen viselkedik. Ezt évekig be is tartotta, aztán ahogy 17 lettem, ez az ígéret valahogy semmissé vált. Brutálisan lerészegedett, egész nap piált és iszonyú rondán viselkedett velem. Emlékeztettem az ígéretére, nyilván neki állt feljebb. Közöltem vele, hogy ennyi volt. Azóta szerintem csak párszor beszéltünk telefonon. A gimnáziumi ballagásomra se jött el.
Szerintem az alkoholistákat máshogy nem lehet kezelni. Ha ultimátumot adsz nekik, talán észhez térnek. Vagy nem. De kedves rábeszéléssel sajnos nem lehet eredményt elérni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!