Mit lehet tenni egy alkoholistaval mostansag akarata ellenere?
Igazuk van (sajnos) az előttem szólóknak.
Semmit nem tudsz tenni. Talán annyit,ahogy írták is, hogy azon a vonalon indulsz el,hogy alkalmatlan a nagymamád ápolására. Viszont ebben az esetben ha ez be is igazolódik - bár nem tudom mi ennek a menete - nagymamádnak szüksége lesz valakire aki ápolja. Vagy pedig otthonba kerül.
Sajnos a legtöbb szenvedélybeteg nem látja be, hogy gond lenne. Nem hogy másoknak, maguknak sem vallják be, hogy ők függők. Amíg ő tényleg igazán magától nem akar ebből a helyzetből kikerülni, addig bármit is teszel / tesztek , nem fog megváltozni.
Együttérzek Veled, Kérdező! És természetesen Te határozol, hogy mit csinálsz,
de
az idősotthoni elhelyezés nagyon drága (s mit akar a Nagymama, szegényke, az sem mellékes!),
gondolom a külföldi továbbtanulásod sem olcsó, nincs értelme mégjobban eladósódni.
Édesanyád az otthonban történő elhelyezést nem tudná a jelen adottságaival fizetni. Téged találnának meg, hogy tartsd el, fizess az idősotthonért.
Legbiztosabb, legtakarékosabb megoldás, hogy az örökséged se legyen a távollétedben elkótyavetyélve, ha hazajössz és magad mész ápolásira a Nagymamával.
Egyetem után, mínusz anyagiakkal, hol kapsz olyan munkát amiből mindezt győzöd?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!