Mit tehetnék hogy elmenjen a nevelőapám?
7 éve élnek együtt anyával, de már nem is szeretik egymást. Anya meg fél tőle.. Úgy beszél vele mint egy kutyával és még csak vissza sem szól. De nem csak ennyi a probléma.. Alkoholista a nevelőapám és szinte minden nap hulla részeg és kötekszik. Meg nagyon agresszív. Régebben többször törte már be anya fejét, és egyszer az orrát. De anya meg csak orvoshoz sem ment el. Sose, egyszer se mondta neki hogy menjen el. Csak tűri. Engem annyiszor fenyegetett már meg. Pl ma hogy eltöri a nyakamat. Eddig kétszer ütött meg.
Anya nem mer lépni, de én már háromszor hívtam ki a rendőrt. Minden alkalommal az volt h mindent össze hazudott hogy elmenjenek. Egy alkalommal küldték el, akkor is csak a falu masik végébe a testvérehez. De amint elmentek a rendőrök visszajott és fenyegetőzött. Ha anya nem engedi be akkor a kapun ugrik át. Ajtót is rúgta már be nem egyszer, szóval a zárcsere sem opció. A második alkalommal hogy rendőrt hívtam rabeszelte anyát hogy jelentse be hozzánk a lakcimét. Így megnehezebb kirakni. Nincs olyan rokonunk akihez mehetnénk, meg neki kéne elmenni mert a ház az én nevemen van. Már egyszerűen nem tudom mit csinaljak, félek tőle és megkeseriti a gyerekkorom. Tanulni sem tudok tőle, mert egész este a részeg veszekedesét és orditását hallgatom.
Mi olyan nehez ebbe? Bezarjatok a kaput ajtot hogy ide nem johet. Ha eroskodik rendort hivtok. Ha masnap visszajon megint rendort hivtok...
A rendorok is meg fogjak unni ezt egy ido utan es elviszik zaklatas miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!