Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan hassak az édesanyámra,...

Hogyan hassak az édesanyámra, hogy a bátyámnak most nagyobb szüksége van rá?

Figyelt kérdés

Üdv.

Van egy bátyám, a hétre várható az első gyermeke születése. Anyai nagymama, és a párja szülei is lelkesek, várják a gyermeket, viszont bátyámnak anyától is jól esne a támogatás. Édesanyám is lelkes, várja is az unokáját, még ha jelenleg nem is mutatja ezt ki,de ezt elmondtam tegnap telefonon a bátyámnak, akin hallottam, hogy hiányzik neki az anyai támogatás.

A fővárosban élek, ők vidéken, így nem tudom mikor lesz lehetőségem haza látogatni, egyedül élek, dolgozom, odafigyelek amire kell, ezzel nyugtatom anyát is, de napról napra egyre jobban el van keseredve, tegnap sírt is a telefonba, azt mondta nem fogunk már találkozni, a fővárosban mindenki el fogja kapni a vírust, szökjek haza onnan valahogy, ő belebolondul ebbe a helyzetbe.

Hiába mondom neki nyugodjon meg, odafigyelek a szabályokra, dolgozom, amint lesz lehetőségem haza fogok menni, addig tartson ki, és inkább bátyámra figyeljen, neki most nagyobb szüksége van rá.

Remélem ha megszületik a kicsi, az segíteni fog a helyzeten, de addig is szeretnék segíteni anyának és a testvéremnek is, csak távolból nehéz.

2020. máj. 4. 10:50
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Sehogy. Ez nem a te dolgod. Az anyukád fél, akkor várd meg, amíg a vírushelyzet normalizálüdik, aztán menjen a tesóhoz. A bátyád, felnőtt emberként meg kéne, hogy értse ezt.
2020. máj. 4. 11:43
 2/2 anonim ***** válasza:
80%

Milyen támogatás kell a bátyádnak? Minek vállal gyereket, aki maga is gyerek még?

Nekem is vannak szüleim, jólesik a támogatásuk, de nem elvárás, nélkülük is megállok a lábamon.

2020. máj. 4. 11:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!