Nemrég férjhez mentem, és messzire fogok elkerülni a szőlőfalumból. Miért sírok naponta majdnem fél órát kint a teraszon emiatt? Van olyan, hogy valaki annyira ragaszkodik a falujához, ha eliszik máshova belebetegszik?
Van bizony. Olyan is van, aki belehal. A nagyapám gyakran mondta, hogy "öreg fát nem lehet átültetni".
Általában az idősebbek, de ha valaki nagyon dependens-kényszeres karakter, akkor különönsen nehéz neki az elszakadás (a dependes erősen függ karakter, általában anyuka lánya vagy fia, a kényszeres ember a megszokásai rabja lehet, ha kissé túlzásba viszi. Az egyikük a személyhez ragaszkodik, a másik a tárgyakhoz és a helyhez. ha kombinálva van, akkor rosszabb a helyzet).
Sírj csak, mert ez a gyász része. Meg kell gyászolni, akit elvesztettél: a gyerekkort, a szülőfalut, a megszokott embereket, a helyeket, a múltat, a szüleidet. Nincs semmi baj. Ha túl jutsz rajta, jobb lesz.
"Nagyszüleim neveltek fel, igen.
Anyám eldobott apámat nem ismerem."
Előző voltam. Ezzel együtt megértem, hogy nagyon nehéz elszakadnod. A veszteség, a szüleid elvesztése nagyon mélyen van és nagyon korai veszteség. Báérmilyen jók is a nagyszüleid hozzád, bármilkyen jól is neveltek fel, az nagyon nehéz teher, hogy a szülaidnek nem kellettél. Sajnálom. Gyászolj!
1. Egy kapcsolat lépései a házasság előtt az összeköltözés!
Lakva ismerszik meg az ember.
2. Nem haza kellett vinnie hanem haza akartál menni/ haza akart vinni a házasság előtt, ha nem akarok haza menni ott keresek munkát és ott maradok.
3. Most meg le kell ülni a ferjeddel és elmondani hogy ez neked így nem jó! És változtatni, költöztettek közelebb hozzatok. Te megpróbáltad neked nem ment a költözés most o jön.
4. Ha más nem marad el kell válni és legközelebb okosan neki állni egy házasságnak.
Szia! Teljesen természetes amit érzel.
Nekem ugyanez volt. Viszont mi külföldre mentünk az esküvő után. Mert a férjem már évek óta ott dolgozik.
Nagyon féltem,sokat sírtam. Nem hazudok sz@r volt.
De ma már minden rendben. Még mindig hiányoznak természetesen de már nyilván nem sírok. Minden rendben lesz.🙂
Az anyósommal fogunk élni plusz a párom fiával,és lányával.
Győr-s Megyéből költözöm Zalába.
Húha! Akkor máris egy új komplex család?
Minden elismerésem a tiéd.
Reméljük sikerül a házasságod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!