Nemrég férjhez mentem, és messzire fogok elkerülni a szőlőfalumból. Miért sírok naponta majdnem fél órát kint a teraszon emiatt? Van olyan, hogy valaki annyira ragaszkodik a falujához, ha eliszik máshova belebetegszik?
Figyelt kérdés
Tudtam,hogy messze lesz, persze de nem gondoltam volna,hogy ezt így fogom megélni, hogy naponta ennyit sírjak az itt maradó emlékek miatt.2020. ápr. 28. 19:49
31/66 anonim válasza:
És akkor Andersen lapított a Nagy Mesekönyvben...
32/66 anonim válasza:
Az, hogy vissza kellet hoznia azt jelenti, hogy lehet, hogy egy hetet sem bírsz ki ott, mert pánikrohamod lesz? Hány éve vagytok együtt, milyen gyakran találkoztatok, mennyi időre?
33/66 anonim válasza:
24-es de, képzeld költöztem. Hirtelen felindulásból is, a párommal is és a világ végére is, valamint picibabával a kaormon is. Nem az a gond, ha valaki izgul vagy kétségei vannak, hanem ha ilyen éretlenül és betegesen adja elő. Komolyan, ki ír 2020-ban olyat, hogy "elviszik", elviszik feleségnek stb? 25 éves a kérdező, de egy 10 éves szintjén van.
34/66 anonim válasza:
17-es köszönöm a figyelmeztetést. Igen, elkövettem életem első helyesírási hibáját. Borzasztó...Nem biggyesztem ide a mai napom, de neked nem biztos, hogy egy ilyen után csak annyi lenne a hibád, hogy elnézed a két j-betűt. Amúgy a kérdezőnek is írtál valamit vagy csak eddig jutottál?
35/66 anonim válasza:
# 33 A nagyszüleivel él, egy ki tudja milyen kicsi, és a városi élettől fényévekre lévő faluban. Ki tudja, lehet ők is nevelték, és akkor bizony nem meglepő, hogy kissé "maradi" a hozzáállás. De! Ez még akkor sem jelenti azt, hogy nem fogja tudni a kérdező megszokni az új helyzetet. Ki fog nyílni előtte a világ, ez általában mindenkinek bejön.
36/66 anonim válasza:
Én nem hibáztatnám túlságosan ezért a kérdezőt. Sajnos a falvakban nagyon korlátozott a fejlődés, egyáltalán nem csodálkozom ezen a helyzeten, milyen élet lehet az, ahol egy fiatal lánynak nincsen magánélete és a nagyszüleit kell ápolnia? Gondoljátok már bele, hogy elzárva a külvilágtól idősek között felnőni nem egy álom.
37/66 A kérdező kommentje:
Nagyszüleim neveltek fel, igen.
Anyám eldobott apámat nem ismerem.
2020. ápr. 28. 20:50
38/66 anonim válasza:
"A válaszíró 82%-ban hasznos válaszokat ad."
Ezeket írtam én.
39/66 anonim válasza:
Hát ez szánalmas. Te is az vagy kérdező, meg a férjed is. Hogy lehet valakit együttélés nélkül feleségül venni? Hogy fogalmazódott meg benned ez a dolog, hogy erre igent mondj, és a férjed hogy lehetett ennyire ostoba, hogy egyáltalán ezt megkérdezze.
Ha Neked ennyire fontosak a nagyszüleid, és a falud, hogy nem tudsz onnan, vagy nem akarsz elmenni, miért mondtál igent? Nekem ez elég kamu szagúnak tűnik, vagy megtalálta a zsák a foltját az ostobaságban.
Egy jó tanácsot adok, ha már ennyi eszetek volt! Kérlek legalább ne szaporodjatok jó?
40/66 anonim válasza:
Mit hülyíted azt a szerencsétlen embert, aki elvett? Nem szereted, nem akarsz vele, futsz nagyanyád szoknyája mögé, mint egy óvodás, akkor minek kellett neked férj? Gyereket hogy akarsz nevelni így?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!