Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nemrég férjhez mentem, és...

Nemrég férjhez mentem, és messzire fogok elkerülni a szőlőfalumból. Miért sírok naponta majdnem fél órát kint a teraszon emiatt? Van olyan, hogy valaki annyira ragaszkodik a falujához, ha eliszik máshova belebetegszik?

Figyelt kérdés
Tudtam,hogy messze lesz, persze de nem gondoltam volna,hogy ezt így fogom megélni, hogy naponta ennyit sírjak az itt maradó emlékek miatt.
2020. ápr. 28. 19:49
1 2 3 4 5 6 7
 31/66 anonim ***** válasza:
91%
És akkor Andersen lapított a Nagy Mesekönyvben...
2020. ápr. 28. 20:44
 32/66 anonim ***** válasza:
89%
Az, hogy vissza kellet hoznia azt jelenti, hogy lehet, hogy egy hetet sem bírsz ki ott, mert pánikrohamod lesz? Hány éve vagytok együtt, milyen gyakran találkoztatok, mennyi időre?
2020. ápr. 28. 20:44
 33/66 anonim ***** válasza:
67%
24-es de, képzeld költöztem. Hirtelen felindulásból is, a párommal is és a világ végére is, valamint picibabával a kaormon is. Nem az a gond, ha valaki izgul vagy kétségei vannak, hanem ha ilyen éretlenül és betegesen adja elő. Komolyan, ki ír 2020-ban olyat, hogy "elviszik", elviszik feleségnek stb? 25 éves a kérdező, de egy 10 éves szintjén van.
2020. ápr. 28. 20:45
 34/66 anonim ***** válasza:
4%
17-es köszönöm a figyelmeztetést. Igen, elkövettem életem első helyesírási hibáját. Borzasztó...Nem biggyesztem ide a mai napom, de neked nem biztos, hogy egy ilyen után csak annyi lenne a hibád, hogy elnézed a két j-betűt. Amúgy a kérdezőnek is írtál valamit vagy csak eddig jutottál?
2020. ápr. 28. 20:48
 35/66 anonim ***** válasza:
89%
# 33 A nagyszüleivel él, egy ki tudja milyen kicsi, és a városi élettől fényévekre lévő faluban. Ki tudja, lehet ők is nevelték, és akkor bizony nem meglepő, hogy kissé "maradi" a hozzáállás. De! Ez még akkor sem jelenti azt, hogy nem fogja tudni a kérdező megszokni az új helyzetet. Ki fog nyílni előtte a világ, ez általában mindenkinek bejön.
2020. ápr. 28. 20:49
 36/66 anonim ***** válasza:
100%
Én nem hibáztatnám túlságosan ezért a kérdezőt. Sajnos a falvakban nagyon korlátozott a fejlődés, egyáltalán nem csodálkozom ezen a helyzeten, milyen élet lehet az, ahol egy fiatal lánynak nincsen magánélete és a nagyszüleit kell ápolnia? Gondoljátok már bele, hogy elzárva a külvilágtól idősek között felnőni nem egy álom.
2020. ápr. 28. 20:49
 37/66 A kérdező kommentje:

Nagyszüleim neveltek fel, igen.

Anyám eldobott apámat nem ismerem.

2020. ápr. 28. 20:50
 38/66 anonim ***** válasza:
15%

"A válaszíró 82%-ban hasznos válaszokat ad."

Ezeket írtam én.

2020. ápr. 28. 20:50
 39/66 anonim ***** válasza:
56%

Hát ez szánalmas. Te is az vagy kérdező, meg a férjed is. Hogy lehet valakit együttélés nélkül feleségül venni? Hogy fogalmazódott meg benned ez a dolog, hogy erre igent mondj, és a férjed hogy lehetett ennyire ostoba, hogy egyáltalán ezt megkérdezze.

Ha Neked ennyire fontosak a nagyszüleid, és a falud, hogy nem tudsz onnan, vagy nem akarsz elmenni, miért mondtál igent? Nekem ez elég kamu szagúnak tűnik, vagy megtalálta a zsák a foltját az ostobaságban.

Egy jó tanácsot adok, ha már ennyi eszetek volt! Kérlek legalább ne szaporodjatok jó?

2020. ápr. 28. 21:00
 40/66 anonim ***** válasza:
61%
Mit hülyíted azt a szerencsétlen embert, aki elvett? Nem szereted, nem akarsz vele, futsz nagyanyád szoknyája mögé, mint egy óvodás, akkor minek kellett neked férj? Gyereket hogy akarsz nevelni így?
2020. ápr. 28. 21:01
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!