Miért kell egy gyereket full meztelenül fotózgatni, videózni?
Egy 1 éves gyerekről van szó. Még azt mondom 1-2, fotó belefér, fotózgatják meg videózzák azt hogy a gyerekek full pucéran a lakásba szaladgál és még szelfiznek is vele, küldik szét a rokonoknak a képeket és videókat, a rokonok elájulva hogy "de édes".
Tényleg, nem azt mondom hogy ne is fotózzák le így a gyereket ,na de egyfolytában.. ti mit gondoltok erről?
De azt igen, hogy 2 perc alatt bárki elérheti. És ezt azért írta, mert írtam, hogy nem mindenki ért a gépekhez. Szóval nekem az jön le ebből, hogy 2 perc alatt szó szerint bárki elérheti nálunk.
Az oké, hogy sokan meg tudják ezt csinálni, de az hogy bárki képes erre és 2 perc alatt az szerintem már a vicc kategória. Enegem is olyan általános dolgokkal keresnek meg ismerősök, hogy sírva nevetnék rajta, ha nem engem zaklatnának vele. Hogy kell wifire kapcsolódni, jelszót változtazni...
Volt olyan is, hogy elmagyaráztam valakinek, hogy netről MAGÁNAK hogy tud zenét letölteni, ez kb 1 órás művelet volt mire felfogta, majd rá pár héttel szólt, hogy az egyik ismerősének is kellene pár zene és NEKI hogyan tudna letölteni, mert én csak azt magyaráztam el, hogy MAGÁNAK hogy tud letölteni zenét. Szóval nem hinném, hogy bárki csak úgy 2 perc alatt fellép drakwebre és ilyen tartalmakat is talál csak úgy. Azért ahhoz kell bizonyos szintű informatikai és angol nyelvi tudás is.
És igen... Ezért írtam azt is, hogy azok inkább a közösségi oldalakon, meg ilyen helyeken (mint pl ez) fogják kiélni magukat és nem a darkweben, amihez programot kell tudni telepíteni, meg beállítani még pár dolgot meg specifikusan keresgetni, mikor láthatod, hogy itt se tudják használni a google keresőt és inkább feltesznek egy kérdést. Pedig ha meg tudod fogalmazni akkor a kérdésekre a pontos válasz a google első találata.
#44, egyetértek veled részben, de azért nem kellene ennyire lekezelőnek lenni azokkal, akik a csúfolódástól féltik...
SENKI nem a felnőttkorról beszélt, nem tudom, honnan vetted ezt. Hanem a GYEREKKORRÓL, amikor minden ciki. És igen, manapság 7-8 éves, írni-olvasni épphogy tudó gyerekeknek is ott van a kezében az okostelefon, simán regisztrálnak a közösségi oldalakra is.
Na most egy gyereknek szerintem rohadtul nem hiányzik még az is, hogy a nagypofájú osztálytársai ilyen fotók miatt piszkálják. Mert megteszik. Nehogy azt hidd, hogy nem. Tanító sógornő olyanokat tudna mesélni a harmadikos osztályáról, hogy égnek állna a hajad.
#46 vagyok, bocsánat, félreértettem részben a kommented, nem írtad, hogy a felnőttek csúfolják.
A gyerekek ellenben bármire ráharapnak. Ezt nem szabad elbagatellizálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!