Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért kell egy gyereket full...

Miért kell egy gyereket full meztelenül fotózgatni, videózni?

Figyelt kérdés

Egy 1 éves gyerekről van szó. Még azt mondom 1-2, fotó belefér, fotózgatják meg videózzák azt hogy a gyerekek full pucéran a lakásba szaladgál és még szelfiznek is vele, küldik szét a rokonoknak a képeket és videókat, a rokonok elájulva hogy "de édes".

Tényleg, nem azt mondom hogy ne is fotózzák le így a gyereket ,na de egyfolytában.. ti mit gondoltok erről?

2020. ápr. 19. 19:55
1 2 3 4 5
 11/50 anonim ***** válasza:
14%
Simán odaadták az emberek a másolatokat boldog- boldogtalan családtagnak. És itt is csak családtagok látják. Plusz a baba fotó nudli a magát fotózó félmeztelen kamaszhoz képest.😒
2020. ápr. 20. 04:17
 12/50 anonim ***** válasza:

#11 azok a jó képek... :D

Emlékszem mennyi olyat találtam képfeltöltés.hu publikus képei között.

2020. ápr. 20. 05:11
 13/50 anonim ***** válasza:
95%

Én egyetlen egy szabályt hoznék gyerekfotó posztolásra: amilyen beállításban kiposztoltál a gyerekedről egy fotót, posztolj ki saját magadról egy ugyanolyat. Pucéran kádban üvöltős képa facebookon, mert milyen édes? Nem gond, de akkor magadról is ugyanúgy, légyszi. Baba csupasz seggel a kanapén heverős fotó instára? Oké. De akkor magadról is egy ugyanolyat.

De ugyanez az összekente magát az ebéddel, a tündérkének/bohócnak/télapónak öltöztettem, és még sorolhatnám, milyen képekkel. Mikor saját magukról csak full sminkben, szétfilterezve, előnyösre beállítva, gondosan kiválogatott ruhákban posztolnak bármit is. Hát tessék akkor bevállalni ugyanazt. Mindjárt nem posztolnának annyi pucér összemaszatolt fürdős babaképet :D

2020. ápr. 20. 11:05
 14/50 anonim ***** válasza:
20%

iiigen és felnőttként egyből mutogatna hogy Pista , innen látom, hogy az a baba te voltál XD

ne mááár senki nem ismer fel felnőttként és jobb esetben mire megnő eltűnik a süllyesztőben XD

2020. ápr. 20. 11:07
 15/50 anonim ***** válasza:
100%

4-es, nem a szeméremsértéssel van baj, hanem a rengeteg pedofillal, akik az ilyen képekre élveznek (szó szerint). Tudod, a dark weben szép gyűjtmények lelhetőek fel ilyen képekből. Jucika kirakja, hogy milyen aranyosan fürdik a gyereke, más meg lementi a saját és/vagy mások perverz örömére. Ez volt az egyik aspektus, és a másik:

senki nem kíváncsi Jucika gyerekére rajta és max a szűk családon kívül. Sőt, továbbmegyek, senki nem is látja csodásnak, meg szépnek Jucika gyerekét, maximum kedvességből vagy illemből kommentelik vagy lájkolják, szóval egyébként is totál felesleges a gyerekeddel elárasztani a közösségi médiát.

2020. ápr. 20. 11:37
 16/50 anonim ***** válasza:
7%
a pedofil dolog kiiicsit túl van tolva, nem olyan vad a világ mint amerikában és jobb esetben a világ másik felén rejszol rá amiről nem is tudsz és sosem ismerné fel a gyereked (mert igenis minden baba egy tucat csak a szülő számára egyedi). Szóval amíg a rokonod nem pofáznak vissza, hogy hagyd már ezt abba mert unalmas addig joga van képeket küldözgetni és nem kell ezt ennyire felfújni, főleg mert semmi közöd hozzá kérdező.
2020. ápr. 20. 12:07
 17/50 anonim ***** válasza:
100%

16-os, te nagyon naív vagy, én cyber securityban dolgozom, és igenis nem véletlenül írtam, hogy nem teszünk ki képeket a gyerekről, főleg nem bikiniben, meg pucéran.

Nehogy azt hidd, hogy csak "Amerikában" vannak pedofilok, az egész világon vannak pedofilok, sőt, a falu ahonnan jöttem, ott a pap gépét foglalta le a rendőrség pedofil tartalmak miatt.

Sokat tudnék mesélni neked, hogy működnek ezek a hálózatok, de itt Kelet-Közép-Európában is nagyon virágzik ez: emberek begyűjtik gyerekek fotóit a netről (főleg FB, Instagram), ismerőseik képeit is(!) és eladják a dark weben csomagban. És ez csak az az eshetőség, amikor valaki fogja és lementi a képedet, de a te ismerőseid között is felhasználhatja valaki a képeidet, mert általában senkire nincs ráírva, hogy "gyerekekre izgulok".

Ja, és ha szerinted ez nem baj, mert "úgysem ismeri fel a gyerekedet, miközben rejszol rá", akkor veled óriási bajok vannak és javaslom szakember felkeresését, de legalábbis remélem, nem szaporodsz!

2020. ápr. 20. 12:35
 18/50 anonim ***** válasza:
0%

egyszerűen nem éri meg MINDENÉRT aggódni. Ismerősöm ilyen mivel túl okos (tényleg okos de mivel sokat tud ezért túlgondolja) informatikusként folyton ÓRÁNKÉNT cseréli a jelszavát nehogy feltörjék.

Szeretném élni az életem, mert ennyi erővel a gyereket ki sem viszem az utcára, mert ott egy kukkoló a sarkon és nyomkövető kerül rá stb. Igen vannak pedofilok,de nem minden 2. ember az és nem lehet folyton rettegésben élni...

Ez a modern kor átka, amikor már túltolják a dolgokat.

2020. ápr. 20. 12:39
 19/50 anonim ***** válasza:
100%

Lehet hogy amerikában vannak főleg nagyon beteg pedofilok. Valamelyik nap volt egy ilyen videó összeállítás ilyen ismertető jelleggel, hogy miért is nem jó csak úgy kíváncsiságból felnézni a darkwebre, hogy mégis milyen sokkoló dolgokat találhatunk. Volt benne olyan is, amit ha ide le is írnék törölnének is, mert egyszerűen tényleg sokkoló és szorongással tölti el az embert, hogy ilyen létezik. Ilyenek lehet tényleg csak amerikában vannak meg nagyobb orszsgokban, mert az átlag magyar nem tudja olyan szinten használni a gépet, meg nincs is úgy pénze.

De pedofil az országban is van. Nemrég pont egy fideszes bukott le hasonlóval ami nemzetközi szintű botrányt kavart, de a fidesz egyből titkosított minden aktát. De ki tudja hány ilyen van, több olyan ügy is volt ahol kiskorúakat kényszerítettek prostitúcióra. Meg pl itt is rengetegen írogattak rám is régebben, ahol pl leírtam hogy 11-13 vagyok (az oldal indulásakor) és ilyen 30as pasik is volt hogy rám írtak, hogy van-e kedvem beszélgetni. Na azerinted??

Meg hány kicsi gyerek tünik el akikre soha nem akadnak rá, gondolom ők se csak úgy elszöknek otthonról, hanem valaki valamilyen okkal elrabolja őket.

Sajnos az ember kereskedelem is él és virágzik. Jelenleg több rabszolga van az egész világon, mint a hivatalos rabszolgatartó években összesen. És most nem a munkások kizsákmányolására gondolok, hanem tényleges rabszolgaságra. Undorító egy világot élünk. Nálunk lehet még csak a felszínt kapargatják ezek a beteg állatok, de szerintem ez is bőven elég. Ezért is kellene kerülni az ilyen dolgokat, hogy mindent posztolni és mindent kiírni.

2020. ápr. 20. 13:02
 20/50 anonim ***** válasza:
0%

akkor élj rettegésben, ha neked így jó. Én is tudom hogy milyen a világ és velem is történt olyan mint mutogatós bácsi (és akkor m ég nem volt net :P) és mégsem vagyok hajlandó állandóan rettegni és emiatt begubózni. szégyellje magát az aki pedofil,de én szeretném élni az életem...

Aki meg állandóan parázni akar hát a szíve rajta.

2020. ápr. 20. 13:06
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!