Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők! Ti aggódnátok, ha a...

Szülők! Ti aggódnátok, ha a lányotok jelszóval védené a számítógépét?

Figyelt kérdés
Azt mondja, nincs rajta semmi 'rossz' dolog, viszont nem szeretné, ha turkálnék a gépében.
2010. júl. 27. 13:34
1 2 3 4 5 6
 51/53 anonim ***** válasza:

én mindent jelszavazok gép,telefon,ne hogy már mások idegenek de még rokonok se turkáljanak benne,az olyan mintha belemásznának az aurámba.28 N

De igazából ha valaki jelszót tesz annak oka lehet,lehet már észrevette h nézelődtél a gépénbe és óvintézkedés h ne tudj megint kotorászni.

2010. aug. 5. 12:28
 52/53 anonim ***** válasza:

Én most 20 éves vagyok, nekem 12 éves korom óta vannak olyan "titkaim", amikről nem szeretném, ha a szüleim tudnának. Nem kell rossz dolgokra gondolni, 12 évesen pl. próbálkoztam versírással (nem nagyon ment :D), naplót írtam, és bár ezeket még nem számítógépen (mert nem volt saját), de kulcsra zártam egy dobozba és még a dobozt is elrejtettem, hogy ne találják meg, ez körülbelül olyan, mint a jelszó a gépen. :)

Aztán mikor rendszeres netező lettem, olyan 14-15 éves koromban, akkor csináltam egy e-mail fiókot és oda írtam le MAGAMNAK a gondolataimat, érzéseimet, képeket amik tetszettek, idézeteket. Persze jelszavas email cím volt. :) Nem volt benne semmi rossz, de nagyon nem örültem volna, ha anyáék meglátják.

16 éves korom körül jött az msn-őrület nálam, hosszú órákat beszélgettem, legtöbbször a barátnőimmel, de néha, hááát, fiúkkal is, ismerkedés céljából. :) És hát gondolhatjátok, ezt sem kötöttem volna anyáék orra alá! (a beszélgetéseket meg lementettem, szóval a gépen megtalálható lett volna)

Most már, hogy a saját laptopomon élem a virtuális életemet, tele van olyan cuccokkal, amiről nem szeretném, ha a szüleim nézegetnék. Nem vagyok rossz "kislány", sokat beszélgetek is a szüleimmel, de ezek az én személyes dolgaim, képeim, és nem szeretem ha "turkálnak". :)

2010. aug. 5. 12:36
 53/53 anonim ***** válasza:
Az enyém is védi, jelszóval.
2021. ápr. 29. 08:40
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!