Szülők! Ti aggódnátok, ha a lányotok jelszóval védené a számítógépét?
én mindent jelszavazok gép,telefon,ne hogy már mások idegenek de még rokonok se turkáljanak benne,az olyan mintha belemásznának az aurámba.28 N
De igazából ha valaki jelszót tesz annak oka lehet,lehet már észrevette h nézelődtél a gépénbe és óvintézkedés h ne tudj megint kotorászni.
Én most 20 éves vagyok, nekem 12 éves korom óta vannak olyan "titkaim", amikről nem szeretném, ha a szüleim tudnának. Nem kell rossz dolgokra gondolni, 12 évesen pl. próbálkoztam versírással (nem nagyon ment :D), naplót írtam, és bár ezeket még nem számítógépen (mert nem volt saját), de kulcsra zártam egy dobozba és még a dobozt is elrejtettem, hogy ne találják meg, ez körülbelül olyan, mint a jelszó a gépen. :)
Aztán mikor rendszeres netező lettem, olyan 14-15 éves koromban, akkor csináltam egy e-mail fiókot és oda írtam le MAGAMNAK a gondolataimat, érzéseimet, képeket amik tetszettek, idézeteket. Persze jelszavas email cím volt. :) Nem volt benne semmi rossz, de nagyon nem örültem volna, ha anyáék meglátják.
16 éves korom körül jött az msn-őrület nálam, hosszú órákat beszélgettem, legtöbbször a barátnőimmel, de néha, hááát, fiúkkal is, ismerkedés céljából. :) És hát gondolhatjátok, ezt sem kötöttem volna anyáék orra alá! (a beszélgetéseket meg lementettem, szóval a gépen megtalálható lett volna)
Most már, hogy a saját laptopomon élem a virtuális életemet, tele van olyan cuccokkal, amiről nem szeretném, ha a szüleim nézegetnék. Nem vagyok rossz "kislány", sokat beszélgetek is a szüleimmel, de ezek az én személyes dolgaim, képeim, és nem szeretem ha "turkálnak". :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!