Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szülők! Ti aggódnátok, ha a...

Szülők! Ti aggódnátok, ha a lányotok jelszóval védené a számítógépét?

Figyelt kérdés
Azt mondja, nincs rajta semmi 'rossz' dolog, viszont nem szeretné, ha turkálnék a gépében.
2010. júl. 27. 13:34
1 2 3 4 5 6
 21/53 anonim ***** válasza:
80%

Én 16L vagyok, és le van jelszavazva a laptopom, de nem a szüleim miatt (apukám tudja a jelszavamat, de megbízom benne annyira, hogy sosem nézne bele, anyukám meg nem szokott gépezni, nem ért hozzá), hanem mert szoktam vinni ide-oda, aztán inkább ismerőseim ne nézegessenek bele.

Naplózom a beszélgetéseket és minden közösségi oldalon megjegyzi a jelszavam a gép, nem lenne szerencsés, ha idegenek turkálnának benne.

2010. júl. 27. 13:54
 22/53 anonim ***** válasza:
100%
A gyereknek is kell magán élet.Én sem szeretném hogy a szüleim olvasgassanak a gépemen.
2010. júl. 27. 14:03
 23/53 anonim ***** válasza:
100%
Nem.Nekem még a mobilomat is jelszó védi, senkinek semmi köze a képeimhez meg az sms-eimhez meg egyéb magándolgokhoz..Akinek meg megakarom mutatni,annak meg ugy is megmutatom.
2010. júl. 27. 14:06
 24/53 anonim ***** válasza:
100%
Miért kérdező, te szeretnél turkálni a gépén? Elolvasnád a beszélgetéseit és megnézegetnéd a képeit vagy mi? Ha jól veszem ki, az az ő külön gépe, elég gáz, hogy egy szülő nem tartja tiszteletben a gyereke magánszféráját!
2010. júl. 27. 14:07
 25/53 anonim ***** válasza:
66%
Szülőként biztos aggódnék, de 18/L-ként meg tudom érteni a lányod. Én is pár éve jelszóval védem, bár a szüleim tudják, és ha akarnának beléphetnének, bíznak bennem annyira, hogy nem turkálnak a holmijaim között.
2010. júl. 27. 14:12
 26/53 anonim ***** válasza:
58%
Ha már aggódsz ezen és a llnyodnak jeslzó kell akkor elég szomorú.. milyen szülő vgay,hogy 1 benned nem lehet bízni, vagyis aban,hogy tiszteleben tzartod a magáéletet. illetve,hogy te nem bizol a gyerkeedben?
2010. júl. 27. 14:13
 27/53 anonim ***** válasza:
Nem aggódnék. Kell egy kis magánszféra.
2010. júl. 27. 14:14
 28/53 anonim ***** válasza:

Nekünk mindhármunknak van gépe,és mindhárman le jelszavaztuk.Nekem sincs semmi titkolnivalóm,de kell egy kis magánélet..Ahogy a férjemnek és a fiamnak is..

nekem eleve eszembe sem jutna a másik gépébe belemászni..Így nem is zavar,hogy jelszó van...)egyébként ha akarnám bármikor belenézhetnék,mert ettől függetlenül ismerjük egymást jelszavát...

2010. júl. 27. 14:18
 29/53 anonim ***** válasza:
Én nem aggódom emiatt. A fiamat nagyon ügyesen kioktattuk az internet használatáról, arról, hogy idegen emberekkel mi az amit megoszthat magáról, mit nem és arról, hogy ne higgyen el mindent amit ott írnak. Egy felelősségteljes kamasz fiam van. Ennek ellenére bízunk egymásban és nincsenek lejelszavazva a gépek (mindenkinek van sajátja), de soha nem kapcsoltam még be a fiam gépét, turkálni meg végképp nem fogok benne ugyanúgy, ahogy a postai leveleit sem bontom fel. Persze kíváncsi vagyok én is, de tudom, hogy nekem is rosszul esne, ha kutatna utánam.
2010. júl. 27. 14:22
 30/53 anonim ***** válasza:
én 16/L vagyok és nekem is amióta van gépem (5év kb) jelszavazva van. semmi titkolnivalóm nincs,simán van egy magánéletem amihez senkinek semmi köze,és a anyukám nekem ne olvassa,hogy miket beszélgetek a bnőkkel :D
2010. júl. 27. 14:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!