Szülők! Ti aggódnátok, ha a lányotok jelszóval védené a számítógépét?
Nekem kb. 5. éve hogy van saját gépem, de egyedül akkor volt benne jelszó mikor befogadtuk testvéreméket mert nem volt hova menniük.
A szüleim bármikor megnézhetik mit csinálok , nem izgat. Csak az msn naplófájlok vannak lekódolva.
Én is lejelszavaztam a gépem, mert nem szeretem, ha a dolgaim között turkálnak. Vannak képek a gépen rólam (semmi durva, csak átlagos képek), de nem akarom, hogy lássa bárki is őket az engedélyem nélkül. (Szégyenlős vagyok ilyen téren.) Plusz ott vannak a naplózott beszélgetések is, amikben szintén nincs semmi "érdekes", de ez egyszerűen nem tartozik másra. Elég nagy gépmániás vagyok, így nekem a gép magánterület, nem szeretném, ha bárki is belenézne.
Lehet a te gyereked is így gondolja, azért van rajt jelszó, de ha ennyire érdekel, akkor kérdezd meg tőle, miért. :)
Nekem azért volt jelszóval védve a felhasználó fiókom, mert rengeteg munkámba került minden eseményhez hangot állítani, háttérkép, képernyővédő, mappákhoz beállított képek, hangok stb, ikonok stb.
Ma már nem szeretem, ha muzsikál a gép kikapcsolás előtt, egyedül az internet van jelszóval levédve. Meg már saját laptopom van, amit én használok. Koliban meg mindig bezártam a szekrénybe.
Na ti lamerek! Az MSN pluszon is be lehet állítani, hogy ne naplózzon. A Szöveges dokumentumokat le lehet külön jelszóval védeni. A gyerek nem rejteget semmit a gépen ha jelszóval védi. Én 8 évesen lakatoltam úgy le a gépet, hogy anyáék elvitték feltöretni. Feltörték semmit nem találtak. Sőt feltörtem a szüleim jelszavát a gépen is a saját fiókomból, úgy, hogy korlátozott voltam. És én lettem a rendszergazda. De fel lehet a jelszót törni egy botolható CD-vel is. (YouTube)
13/F
NEM VAGYOK SZÜLŐ DE VÁLASZOLNÉK:
én egy 20éves lány vagyok. Nekem is jelszóval van védve a gépem. Semmi titkolni valóm sincs édesanyám előtt. Engem egyszerűen idegesít ha az én dolgomba piszkálnak. Hisz én se olvasgatom édesanyám leveleit. Én se ellenőrizgetem. Nagyon sokan tesznek jelszót a gépre és én meg is értem! Viszont jelzem anyumnak is külön jelszava van igy tudja használni a gépet.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!