Kismama lettem nem tervezet, de én megtartottam a férjem abszolut nem segít es bunkó mit tegyek? ( többi lent )
Figyelt kérdés
meg mondta a férjem , hogy neki még nem kell én meg nem vetettem el mindenük meg van ahoz hogy legyen gyermekünk elsőnek tiltakozott másodszor fenyegetőzött a válással majd amit kérek tőle segitséget pl vigyen el vagy kisérjen el egy vérvételre egy uh ra vagy bármi egyszerűen állandóan az arcomba mondja , hogy menj csináld nem segítek te válalltad intézkedj! el szerettem volna költözni szüleimhez ahol van lehetőségem lakni de akárhányszor csomagolni kezdtem mindig oda jött hogy nem kell megfutamodni beszéljük meg . A szexuális élet módunk is ez által jóval csökkent mert kismama lettem szinte könyörögnöm kell lassan hogy legyen 1,5 hó után , a válasza erre pl: mással csinálnám de te már nem vagy az aki voltál .... de elválni nem szeretne el költözni nem tudok mert beszéljük meg ( pedig a tenyeremen "hordom" mert mindent megcsinálok, megkap) Kérdésem megváltozik ha megszületik vagy inkább még most engedjük el egymást ? változik vagy sem a helyzet ?! 31N2020. ápr. 14. 11:11
61/61 anonim válasza:
azen ferjem szazszor rosszabb lett mar a terhesseg alatt es kesobb pokolla valt az eletunk a gyerekkel egyutt. 6 honapos volt a kicsi amikor elvaltam tole. mar a terhessegem alatt megmondta hogy undorodik tolem gusztustalan a nagy hasam stb. PEDIG O AZT ALLITOTTA KEZDETTOL HOGY AKAR GYEREKET!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!