Kismama lettem nem tervezet, de én megtartottam a férjem abszolut nem segít es bunkó mit tegyek? ( többi lent )
JÓ REGGELT!
A férfiak 99%-a SOHA nem akar puját! SOHA!
Mikor tanuljátok már meg?
És ez a pasi miért a férjed? Mi amikor összeházasodtunk nem akartunk rögtön gyereket, ezért védekeztünk, de azért a házasság általában a gyermekvállalás felé halad, késöbb lett is gyerekünk, mert akartuk. Magyarul ha van egy dugópajtid, azzal biztosan nem akarsz gyereket, de nem is házasodsz össze vele.
Én elköltöznék a helyedben, mert ezt a viselkedést nem viselném el, talán összeszedi magát és akkor visszamész hozzá, de nagyobb esélyét látom annak, hogy egyedülálló anyuka leszel.
Komolytalanok és felelőtlenek vagytok. Te is és a férjed is!
A férjed azért, mert felnőtt ember létére egy idióta, aki mindig a pillanatnyi hangulata szerint beszél, te meg azért, mert egy ilyennel álltál össze és még gyereket is gyártottál vele.
"Nem igazán értem az okfejtését!"
Kérdező! A férjed pánikba esett, hogy apa lesz. Nem ritka az ilyen. Tkp. a nők is ambivalens érzésekkel fogadják: jó leszek? mit örököl? mi lesz? - az örömbe mindig vegyül félelem, aggódás. A férjed meg bepánikolt és a pánikba esett ember nem viselkedik racionálisan felfoghatóan. Szerintem pihenjetek a témán, ne erőltessetek most semmi döntést. A születéskor három születés történik: a kisbaba, az anya, és az apa is akkor születik. Az anya is csak várandós, várja, készülődik. Hagyjátok most az egészet majd az idő meghozza, mi a legjobb.
"odajött hogy nem kell megfutamodni, beszéljük meg"
- másról beszéljek addig, amíg lenyugszik a pánikból, amíg megszületik, elég minden napnak a maga baja.
Kérdező!
"igen persze a nevére veszi meg mondta"
Nem vagytok ti házasok, mert ha azok lennétek, akkor ez nem is lenne kérdés!
A jog még akkor is a férj nevére veteti a gyereket, ha nyilvánvalóan más az apa. Legfeljebb a születés után lehet keresettel élni az apaság megdöntése érdekében, de addig házasfelek esetében automatikusan a férj nevét kapja a gyerek.
Mondjuk a szerencsétlen sztorid és a szerencsétlen kis gyerek szempontjából ez teljesen mindegy, de a "történelmi hűséghez" ez azért hozzátartozik!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!