Kismama lettem nem tervezet, de én megtartottam a férjem abszolut nem segít es bunkó mit tegyek? ( többi lent )
Magam sem tudom. Férjem beijedt, mégsem akar most másodikat. Kérte, vetessük el és térjünk rá vissza egy év múlva.
Én mondtam, hogy nem vetetem el azért, hogy egy év múlva csináljunk másikat, főleg, hogy terveztük és nem vagyunk már 20 évesek, hogy évekig gondolkodjunk rajta.
Ekkor jött pár hét durva mosoly szünet meg az elé helyezem a meg nem született gyereket szöveg és ő így nem akar/tud velem együtt lenni.
Elfogadtam, mondtam, hogy költözöm, kérlelt, ne tegyem, ráérek.
Legtöbbször úgy viselkedik, mintha semmi nem történt volna. Kedveskedik, becézget, megölelget, semmi veszekedés, de ha szóba jön, hogy hányadán állunk, azt mondja semmi nem változott részéről, nem vagyunk egy pár.
Fene se tud rajta eligazodni.
A lefekvést még úgy-ahogy meg lehet magyarázni, mert az egy vágy vagy ösztön. Előfordul ez még papíron elvált párok esetén is.
De hogy együtt élnek, főzőcskéznek, filmeznek, UTÁNA MÉG le is fekszenek, az már érthetetlen. Illetve csak egy dolog az érthetetlen, hogy ezek után miért hiszi, hogy szakítottak?
De erre eddig még nem sikerült válaszolnia.:)
"de ha szóba jön, hogy hányadán állunk, azt mondja semmi nem változott részéről, nem vagyunk egy pár."
Komolytalan az egész és egyikőtök sem gondolja komolyan, csak unatkoztok!
Ne felejtsd el, hogy az idézet szöveget ugyanaz a pasi mondja, aki egy pár hónapja még gyereket akart és le is gyártotta neked.
Minden szava, gondolata, ígérete annyit ér, mint egy pofa kiköpött bagólé, te meg a bábja vagy a hangulatainak.
Hát gratulálok a választásodhoz és a felelős családtervezésetekhez is!
Goldmund véleményével értek egyet. Valamint egyre erősebb a meggyőződésem, hogy ha a férfiakon múlna, alig születne gyerek.
Feltűnően sok a SOHA nem tenném ezt vagy azt kommentelő. Gyaníthatóan nem éltek még eleget, gyerekük sincs esatobbi.
Az ember eltervez valamit, aztán nem mindig úgy alakul. És nem azért, mert az eredeti elképzelés ne lett volna jó...
Kicsit több empátia meg alázat nem ártana.
"Számomra még mindig ismeretlen fogalom a nem tervezett gyerek. Most akkor nem húztatok gumit, vagy kimaradt egy szem a tabiból?"
Megsugom, mert látom nem voltál ott anno felvilagosito órán, mikor erről volt szó: 100%-os VÉDEKEZÉS NINCS. Vagyis de van, ha nem szexelsz :) se a gyógyszer, se az óvszer nem 100%-os. Elárulom, én spirál mellett estem teherbe. Fél évvel előtte voltam ellenőriztetni, mikor 2 csíkot mutatott a teszt. Az ellenőrzésen minden rendben volt, doki megnézte teljesen jó helyen volt. Sőt, amikor nem jött meg és pozitívat teszteltem és elmentem dokihoz, még akkor is teljesen jó helyen volt a spirál! Mégsem védett. Mert sajnos nem 100%-os. Én vagyok az a 100 nőből 1. Szóval így történnek java részt a nem tervezett terhességek, mi sem terveztük mégis megtortent, pedig védekeztünk.
Ezt a férfit pedig elbagynám, kérdező. Látod hogy viselkedik veled, és hidd el ha meg születik a baba, ez nem lesz jobb csak rosszabb. Ennél még a válás is jobb. Mint hogy a gyerek egy ilyen kapcsolatba, légkörbe szülessen és nőjön fel. Persze hogy ígér fűt fát amikor a küszöbön vagy, de aztán ennyi elég is hogy vissza fordulj. Aztán kezdődik minden elölről. Tényleg ez kell neked? És a gyereknek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!