Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan bocsájtsam meg nekik a...

Hogyan bocsájtsam meg nekik a történteket vagy hogyan készítsem őket fel?

Figyelt kérdés
Kamunak fog hangozni, de sajnos nem az. Ha csak cseszegetni vagy kumázni jönnél, légyszíves most ne írj, így is nagyon labilis vagyok lelkileg. Nem muszáj elhinned de sajnos megtörtént. 20 éves depressziós, pánikbeteg és 10 éve öngyilkossági hajlamokkal küszködő srác vagyok (remélem nem sokáig mostmár, valamikor ha elszakad a cérna, előbb vagy utóbb megtörténik). Rámjött a semmiből a pánikbetegségem ma és olyan szinten nem bírtam, hogy az első emeletről felrohantam a 7. emeletre, ki akartam menni a panel tetejére. Anyám és húgom utamat állta. Üvöltöztem velük egy fél órát kb (az egész kb 1 órája se történt) mert nem akartak kiengedni megölni magam. Felöltözésem után lendületből fellöktem őket vízszintesbe, majd szaladtamban felfutottam a hetedikre. Sajnos be volt zárva az ajtó ami kivisz a panel tetejére, egy darabig próbáltam betörni, de végül kfáradtam. Szégyenembe, hogy még erre sem vagyok képes lebaktattam de már hallottam őket a lépcsőházban, hogy pánikolnak meg rendőrséget akarnak hívni, nem tudták mihez kezdjenek, gyorsan lementem és nagyon megkönnyebbültek, hogy semmi nem volt, elkönyvelték "szórakozásnak", viszont most attól is tartanak, hogy felfele menésemben összeszedhettem a koronavírust, mert ugye kövér 130 kilós vagyok és nem bírom a felfele futást, úgy lihegtem mint az állat. Most mindenki csendben van, adtak nekem egy kis citromos piskótát, hogy nyugodjak le. De még mindig remegek. Meg akarom nekik bocsájtani a dolgot mert szívrohamot okoztam nekik. De jelenleg nem tudom mi történik velem, vagy mit tehetnék. Segítsetek, hogyan beszéljem meg velük a dolgot? Hogyan készítsem fel őket erre, hogy egyszer megtörténik aminek meg kell?

2020. márc. 29. 20:59
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
86%
Ahhoz túl gyáva, hogy megtegye. Az előző kérdéséből és ebből is az látszik, hogy fenyegetőzik ugyan, de nem gondolja komolyan. Egyszerűen csak figyelemre vágyik, és annyi esze nincsen, hogy ezt másképpen is el lehet érni. De akkor lesz vicces, ha visszanyal a fagyi, és azt mondja a család, hogy tegyed édes fiam, minket már nem érdekel. Mert előbb utóbb meg fogják ezt unni.
2020. márc. 30. 10:10
 22/27 anonim ***** válasza:
100%
Simán bevitettelek volna a pszihiátriára, ott a helyed.
2020. márc. 30. 10:50
 23/27 anonim ***** válasza:
100%

És mikor szokott rád jönni a pánikroham?

Amikor a családod szól, hogy méltóztassál fölemelni a kövér magadat, és legalább otthon keresztbe tenni 1-2 szalmaszálat?!

Élősködsz a családodon, hisztériázol, és még elméletet is gyártasz a sült galambról, amiért persze a családod dolgozzon meg helyetted.

Pszichológiában is létezik a munkaterápia. A családod helyében rászorítanálak, az biztos.

Kamu, nem kamu, elég mihaszna alaknak tűnsz.

Ha igaz a pánikod, hazugság, hogy bármivel meg kell várni a vészhelyzet végét. Minden más betegséget is ugyanúgy ellátnak, és TB-re. Telefonon is kérhetsz beutalót a neurológiára.

2020. márc. 30. 10:56
 24/27 anonim ***** válasza:
100%

Én is ha tehetném egy napot se dolgoznék. De nem tehetem. És mivel balfék vagyok a szakmámban munkát találni (szakma+diploma) minimálbérért dolgozok. De muszáj. Ez van ezt kell szeretni. Sült galamb nem létezik. Csak az élősködés. De én nem tudnék tovább ülni a szüleim pénzén. Mert jobban szeretem őket annál mintsem kihasználjam őket. Amit tudok megteszem.

Szar érzés, de menni kell előre mert az egy helyben toporgással csak a családomat terhelem. Idővel majd jobb lesz.

2020. márc. 30. 14:19
 25/27 anonim ***** válasza:
100%
Na, de itt őméltósága az, aki el sem hajlandó fogadni, hogy olyan a világ, hogy tenni kell. Ezek a szerencsétlenek meg úgy sakkban vannak tartva az érzelmi zsarolással, hogy biztosítják neki, hogy ne is kelljen. És még mindig ő az áldozat, mert ráadásul 130 kilósra is hízlalta magát abból, amiért más dolgozott helyette, de még csak ez is a körülmények hibája, véletlenül sem az övé. A minimumra sem képes. Hányszor mentél ki a konyhába, hogy anyu, ma én mosogatok? Hányszor vetted ki a nehéz szatyrot a kezéből, hogy ne ő cipelje? Gyanítom, hogy egyszer sem. De még a féknyomos alsódat is szerencsétlen anyád mossa! Apa kellett volna, egy férfi, aki helyre rak. Aki megfogja a kis kezed, hogy gyere csak, most megyünk dolgozni, és olyan nincs, hogy nem. Mindjárt nem itt tartanál.
2020. márc. 30. 14:40
 26/27 anonim ***** válasza:
100%
Tudom mi a futás, tudom milyen futni. Síkon is, nemhogy emeletre fel. Ott dől az egész sztorid, hogy felrohantál az elsőről a hetedikre...na persze, 130 kilósan csak úgy hipp hopp felrohansz😁😁😁két emeletet sem tudnál megfutni😁kamu...
2020. márc. 30. 16:17
 27/27 anonim ***** válasza:
100%
felfuthatnál többször is naponta a 7-ikre, jót tenne a kilóidnak. És talán nem lenne annyi időd sajnálni magadat
2020. márc. 31. 09:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!