Hogyan bocsájtsam meg nekik a történteket vagy hogyan készítsem őket fel?
És mikor szokott rád jönni a pánikroham?
Amikor a családod szól, hogy méltóztassál fölemelni a kövér magadat, és legalább otthon keresztbe tenni 1-2 szalmaszálat?!
Élősködsz a családodon, hisztériázol, és még elméletet is gyártasz a sült galambról, amiért persze a családod dolgozzon meg helyetted.
Pszichológiában is létezik a munkaterápia. A családod helyében rászorítanálak, az biztos.
Kamu, nem kamu, elég mihaszna alaknak tűnsz.
Ha igaz a pánikod, hazugság, hogy bármivel meg kell várni a vészhelyzet végét. Minden más betegséget is ugyanúgy ellátnak, és TB-re. Telefonon is kérhetsz beutalót a neurológiára.
Én is ha tehetném egy napot se dolgoznék. De nem tehetem. És mivel balfék vagyok a szakmámban munkát találni (szakma+diploma) minimálbérért dolgozok. De muszáj. Ez van ezt kell szeretni. Sült galamb nem létezik. Csak az élősködés. De én nem tudnék tovább ülni a szüleim pénzén. Mert jobban szeretem őket annál mintsem kihasználjam őket. Amit tudok megteszem.
Szar érzés, de menni kell előre mert az egy helyben toporgással csak a családomat terhelem. Idővel majd jobb lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!