Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan bocsájtsam meg nekik a...

Hogyan bocsájtsam meg nekik a történteket vagy hogyan készítsem őket fel?

Figyelt kérdés
Kamunak fog hangozni, de sajnos nem az. Ha csak cseszegetni vagy kumázni jönnél, légyszíves most ne írj, így is nagyon labilis vagyok lelkileg. Nem muszáj elhinned de sajnos megtörtént. 20 éves depressziós, pánikbeteg és 10 éve öngyilkossági hajlamokkal küszködő srác vagyok (remélem nem sokáig mostmár, valamikor ha elszakad a cérna, előbb vagy utóbb megtörténik). Rámjött a semmiből a pánikbetegségem ma és olyan szinten nem bírtam, hogy az első emeletről felrohantam a 7. emeletre, ki akartam menni a panel tetejére. Anyám és húgom utamat állta. Üvöltöztem velük egy fél órát kb (az egész kb 1 órája se történt) mert nem akartak kiengedni megölni magam. Felöltözésem után lendületből fellöktem őket vízszintesbe, majd szaladtamban felfutottam a hetedikre. Sajnos be volt zárva az ajtó ami kivisz a panel tetejére, egy darabig próbáltam betörni, de végül kfáradtam. Szégyenembe, hogy még erre sem vagyok képes lebaktattam de már hallottam őket a lépcsőházban, hogy pánikolnak meg rendőrséget akarnak hívni, nem tudták mihez kezdjenek, gyorsan lementem és nagyon megkönnyebbültek, hogy semmi nem volt, elkönyvelték "szórakozásnak", viszont most attól is tartanak, hogy felfele menésemben összeszedhettem a koronavírust, mert ugye kövér 130 kilós vagyok és nem bírom a felfele futást, úgy lihegtem mint az állat. Most mindenki csendben van, adtak nekem egy kis citromos piskótát, hogy nyugodjak le. De még mindig remegek. Meg akarom nekik bocsájtani a dolgot mert szívrohamot okoztam nekik. De jelenleg nem tudom mi történik velem, vagy mit tehetnék. Segítsetek, hogyan beszéljem meg velük a dolgot? Hogyan készítsem fel őket erre, hogy egyszer megtörténik aminek meg kell?

2020. márc. 29. 20:59
1 2 3
 11/27 anonim válasza:
68%

Üzenem a 8. Kommentelőnek hogy ő is felkereshet egy orvost ha ilyet képes írni.

És amíg van a vírus nem tudsz valakivel beszélni erről? Mert az jól jönne ilyenkor. Nem feltétlen szakember persze utána az is kell. De addig nincs valaki akivel tudnál

2020. márc. 29. 22:30
 12/27 A kérdező kommentje:

Nyilván le is kéne fogynom de semmi erőm nincs hozzá és semmi akaraterőm.

Igen ingyenélő és munkakerülő lúzer vagyok, voltam és örökké leszek, nyert felettem a természetes szelekció, tajgetosz pozitív vagyok, baj? Nem fogadom el a világ működését, hogy dolgozni kell és hogy pénzt kell keresni. Igen is szeretném hogy a sültgalamb ingyen jöjjön és ha nem jön ingyen akkor nem vagyunk kompatibilisek a világgal szerintem :( És senkivel nem tudok beszélni, mindenki utál és halottan akar látni, teljesen érthető.

2020. márc. 29. 22:35
 13/27 anonim ***** válasza:
90%
Tuti te vagy a múltkori levélírós. Teljesen ugyanaz a szöveg, és ebből következik, hogy kamu, mert ott középiskolás voltál, és az a kérdés nincs egy hónapja, hogy íródott.
2020. márc. 29. 22:38
 14/27 A kérdező kommentje:
Nem középsulis vagyok. Egyetemista. igen az is én voltam, de sajnos nem kamu, bárcsak az lenne.
2020. márc. 29. 22:40
 15/27 anonim ***** válasza:
50%

[link]

Esetleg próbáld hívni a 137-00-át hétköznapokon 17-21 óra között (ingyenes szám).

2020. márc. 29. 22:41
 16/27 anonim ***** válasza:
82%
Ez egy nagyon kellemetlen es szégyenteljes történet volt. Jobb lenne ha összeszednéd magad amennyire csak tudod, és kihoznad magadbol a képességeid legjavát, kifogásokat nem keresve, nem a sebeidet nyalogatva, a folyamat során nem elgyengülve, egy normálisabb életért. Ha van egyáltalán benned valami értékelhető és persze akaraterő a változtatásra. Vagy rövid időn belül eltűnsz a süllyesztőben.
2020. márc. 29. 23:06
 17/27 anonim válasza:
13%
A húgoddal vagy az édesanyáddal nem tudsz erről beszélni? A fogyást ha nem megy magadtól, edzővel csináld,és menj valamilyen küzdősportra, ott nagyon jól meghajtják az embert. Segíthet ha animéket nézel, legalábbis nekem segített, mert olyan üzeneteket ad át amik nagyon fontosak az életben. Egy dolgot fogadj meg: a kövér emberekhez nehezen közelednek az emberek, mert hát senki nem szereti a kövéreket nagyon(persze ettől lehetsz belül jó ember csak a külső nagyon befolyásolja az embereket). Szerintem fogyj le egy normális súlyra, nem kell kigyúrnod magad vagy ilyesmi, mert ha egyszer lefogytál onnantól kezdve nem nagyon fogsz visszahízni. Neked kell egy lelkitámasz, egy barát akivel tudsz beszélni és támogat, interneten könnyen lehet ismerkedni és mindenki nagyon nyílt és barátságos általában. Ezt a pár hónapot töltsd animékkel és nem tudom szoktál e otthon segíteni de főzhetsz(ha nem tudsz tanulj meg, tökéletes alkalom rá), tanulhatsz, ültess kis kaspókba növényeket és szerintem segíts és lepd meg a családod akár kreatív ajándékokkal vagy akár csak mosogass el(süss nekik browniet az elég egyszerű). Ha segítesz nekik és kedveskedsz akkor visszafogják adni neked. Ők is máshogy fognak hozzád állni. Jótett helyébe jót várj, tartja a mondás :) Most kényelmes mert otthon vagy és lesz energiád a lelki bajaidat helyretenni. Legyél boldog az életedben, elvégre azért is élünk nem? Ha más képes rá akkor te is az vagy ^-^
2020. márc. 29. 23:26
 18/27 anonim ***** válasza:
82%

Amúgy mit kéne nekik megbocsájtani?

Én amikor magányos meg depis voltam online játékokon játszottam (mmorpg) és ott voltak barátaim. Még találkozókat is szerveztünk. Ott nem számít hogyan nézel ki és siker élményed is lehet

2020. márc. 30. 05:27
 19/27 anonim ***** válasza:
88%
Ez semmi megerőltető dolgot nem fog tenni, a javulás is melós, azt sem. Öngyilkos sem lesz, mert ahhoz viszont túl önző. Ilyen marad, az anyja nyakán. Sültgalamb, mi...
2020. márc. 30. 09:18
 20/27 anonim ***** válasza:
62%

hát sajnálom a családod. Kaptak egy öngyilkos jelöltet akire a nagy semmire akar öngyilkos lenni. Mindig ez van. mindene megvan és mégis neki az élet szar.

Igen ilyenkor jön a "jaj de ő beteg" szöveg, csak ilyenkor azt elfelejtik, hogy volt egy pont ahol még te vissza tudtál volna fordulni és tudtál volna segíteni a helyzeteden,de te inkább az önsajnálatot választottad és most mindenki miattad fog szenvedni, mert "juj kövér vagyok erről nem tehetek".

Hát megsúgom tehetsz, most már otthon is, mert folyton megy a megosztás fitnesz guruktól stb. a vírus miatt ergo otthon is tornázhatsz.

Akim tényleg meg akart halni az titokban tette, hogy ne tudják megállítani, a Te félék pedig látványosan csinálják, mert csak feltűnési viszketegségük van...

Szegény családod -.-"

2020. márc. 30. 09:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!