Hogyan bocsájtsam meg nekik a történteket vagy hogyan készítsem őket fel?
Üzenem a 8. Kommentelőnek hogy ő is felkereshet egy orvost ha ilyet képes írni.
És amíg van a vírus nem tudsz valakivel beszélni erről? Mert az jól jönne ilyenkor. Nem feltétlen szakember persze utána az is kell. De addig nincs valaki akivel tudnál
Nyilván le is kéne fogynom de semmi erőm nincs hozzá és semmi akaraterőm.
Igen ingyenélő és munkakerülő lúzer vagyok, voltam és örökké leszek, nyert felettem a természetes szelekció, tajgetosz pozitív vagyok, baj? Nem fogadom el a világ működését, hogy dolgozni kell és hogy pénzt kell keresni. Igen is szeretném hogy a sültgalamb ingyen jöjjön és ha nem jön ingyen akkor nem vagyunk kompatibilisek a világgal szerintem :( És senkivel nem tudok beszélni, mindenki utál és halottan akar látni, teljesen érthető.
Amúgy mit kéne nekik megbocsájtani?
Én amikor magányos meg depis voltam online játékokon játszottam (mmorpg) és ott voltak barátaim. Még találkozókat is szerveztünk. Ott nem számít hogyan nézel ki és siker élményed is lehet
hát sajnálom a családod. Kaptak egy öngyilkos jelöltet akire a nagy semmire akar öngyilkos lenni. Mindig ez van. mindene megvan és mégis neki az élet szar.
Igen ilyenkor jön a "jaj de ő beteg" szöveg, csak ilyenkor azt elfelejtik, hogy volt egy pont ahol még te vissza tudtál volna fordulni és tudtál volna segíteni a helyzeteden,de te inkább az önsajnálatot választottad és most mindenki miattad fog szenvedni, mert "juj kövér vagyok erről nem tehetek".
Hát megsúgom tehetsz, most már otthon is, mert folyton megy a megosztás fitnesz guruktól stb. a vírus miatt ergo otthon is tornázhatsz.
Akim tényleg meg akart halni az titokban tette, hogy ne tudják megállítani, a Te félék pedig látványosan csinálják, mert csak feltűnési viszketegségük van...
Szegény családod -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!