Egy kapcsolatban mindig mindent a férfiak szájába kell rágni?
ez nem normális egy kapcsolatban.
és szerintem valamennyire igaza van a 2.-nak, nem lehet azzal elintézni, hogy ilyenek a férfiak, meg a nők szoktatták erre rá őket.
akivel együtt vagy, az szereted és tiszteled, nem? NEKI mindenképp megkell adni a kellő tiszteletet, és figyelmességet egy kapcsoaltban.
Ilyen hülye apródágok, hogy szólinapra csak egy sms, stb, megismétlődve és halmozódva nálam egyenes út a szakításhoz, mert nem törődik velem, nem figyel rám.
Szerencsére ilyennel még nemvolt dolgom, kérdező, találsz te olyat akinek számítasz is, és aki nincs "elkényelmesedve a nők miat". A leghülyébb duma, szerelmes pasi nem ilyen :)
Nos, akkor bővebben:
Ha egy férfi szerelmes, együtt akar lenni veled. Manapság is, meg 100 évvel ezelőtt is így volt. Idővel persze leválik egymásról a két ember, ezért nem kell még szakítani, de szembe kell nézni a tényekkel: ha már nem vágyik utánad túl gyakran, nem is igazán szerelmes. Ha pedig ünnepekkor sem erőlteti meg magát, azt még nagyon szeretetnek se nevezném. Nem kell drága ajándék. De valóban, milyen dolog sms-el lerendezni valakit a szülinapján? Távoli ismerősnél oké, de a szerelmemnél??? Ja, hogy az sms olcsóbb...Hát igen, aki szar..rágó, annál ez indok, de talán ne ezen spóroljak, ha a barátnőmről van szó.
Párom is sms-ben köszöntötte fel a húgát, de ritkán látják egymást és már megrendelte neki a meglepetést, ha megyünk hozzájuk, visszük az ajándékot. Pedig csak a húga, nem a szerelme.
Én igenis vonok le következtetést abból, ha valaki nem vágyik együtt lenni velem. Nem csak szülinapomon, hanem bármikor. És valóban én olyan vagyok, hogy elhagyom, ha már nem törődik velem. Nem bosszúból, hanem mert annál többre becsülöm őt is, magamat is, hogy egy olyan kapcsolatban vergődjünk, amiben már inkább nyűg vagyok neki. Ezzel szembe kell tudni nézni. Ha valaki nem mer, akkor leél egy életet egy kapcsolatban, ahol elhanyagolják és nagyon szenved. Számomra az ilyen nem kapcsolat.
Messzemenő következtetéseket le tudok vonni abból, ha valaki a szülinapján nem akarja látni a párját és hallani a hangját. Lehet sok mindent arra fogni, hogy mások a szokások, otthon nem volt divat, stb...De a szerelem nem szokás kérdése. Ha szerelmes egy férfi, együtt akar lenni a másikkal, és nem csak ünnepnapon. Nem kell, hogy elhalmozzon ajándékokkal, isten őrizz. Az lehet lelkiismeretfurdalásból is.
És természetesen, ha valaki felköszönt a szülinapodon, az még nem jelenti azt, hogy szeret vagy hű lesz hozzád. De aki annyiba se vesz, hogy felhívjon, az nem szeret.
Ennyi.
Sztem túlreagáljátok,a férfiak többsége nem szokott ilyet észbe tartani,de azt gondolni,h ezért nem szeret egy nagy hülyeség,meg,h ezért nem tisztel ez meg egy nagy marhaság.
Itt a példám,csak h átgondolják sokan amit írtak:a férjem minden reggel ágyba hozza a kávét nekem,magától elmosogat vagy elpakol,porszívózik és nem azért mert mondom és főleg nem papucs,ölelget,kedveskedik állandóan,ha fáradt vagyok szó nélkül babusgat,DE a szülinapomra "csak"felhívott telón pontban éjfélkor (pont éjszakás volt a munkahelyén)mert ő akart az első lenni aki köszönt.Na aki azt mondja h nem szeret és nem tisztel ezek után,az egy nagyon buta ember.Nehogy már egy sms-en akadj ki,lehet amugy meg a s*gged nyalja.Ha meg nem akkor már nem a szülinapi köszöntéssel van baj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!