Egy kapcsolatban mindig mindent a férfiak szájába kell
rágni?
Figyelt kérdés
Normális dolog az egy kapcsolatban ha egy nőnek a születésnapja van,és ezt a férfi elintézi egy boldog szülinapos sms-sel?Nem tinédzserről van már szó.Olyan nehéz lenne ezt a napot együtt tölteni,vagy valami programot kitalálni vagy együtt vacsorázni?Miért nem figyelmesek manapság már a férfiak?
Az a baj hogy sokan csak azért vannak együt,mert épp nincs jobb a másiknál,aztán megszokják már kényelmes is. Ezek nevezem én pocsolya kapcsolatoknak.
2010. júl. 25. 01:26
12/29 anonim válasza:
Mert szegényeknek a belüket is ki kell dolgozniuk.(már aki dolgozik):(Ma már senki nem ér rá,főleg nem a pasik.:(
2010. júl. 25. 01:44
13/29 anonim válasza:
Nem.
Nem.
Megkérdőjelezhető, körülményektől függ.
Nincs rá igény.
18/f
2010. júl. 25. 02:04
14/29 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszaitokat.Én nem ajándékra vágytam volna,hanem egy kis kedvességre,vagy egy kis meglepire hogy hirtelen megjelenik,vagy néhány órára amit együtt töltünk.De lehet hogy én vagyok a hülye,mert eddig én minden kapcsolatomban fontosnak tartottam hogy örömet és meglepetést szerezzek a páromnak,de én ezt szinte senkitől se kaptam.Az lesz a legjobb ha erről le is szokok,mert az ilyesmit már nem igazán értékelik a férfiak.Ez sajnos elég szomorú.
2010. júl. 25. 03:11
15/29 anonim válasza:
Azért nem figyelmesek a férfiak,mert a nők leszoktatták őket róla. A nőknek semmi önérzetük és önbecsülésük nincs,akkor a férfiak mit becsüljenek benne? Elég a nőnek egy-két bókot mondani,és már is az ágyukba vihetik! Ma az a természetes,hogy egy 18-20 éves nőnek 5-6,ha nem több szeretője volt! Az ilyen nőket hogy lehetne becsülni?
Nem azt mondom,hogy szűzen menjenek férjhez,de azért többre kellene becsülniük magukat annál,hogy rövid ismeretség után szeretők legyenek. Akkor a férfiak is figyelmesebbek lennének és meg is becsülnék a nőket. Arról a nőről már jobb nem is beszélni,aki maga kezdeményez.
Tudom,hogy ez általánosítás,de a többség ilyen.
2010. júl. 25. 06:33
16/29 anonim válasza:
Köszönjük az általánosítást. Együttérző barátaink amint tudják, felvidítják a kérdezőt. :D
Nade most komolyan...a férfiak ilyen lusták (tsztlt a kivételnek) És ezt fiúként mondom :D
2010. júl. 25. 06:36
17/29 anonim válasza:
Hát sajnálom hogy ilyen pasit fogtál ki. :S Ezt azért elég durvának találom. Én biztos a barátnőmmel tölteném az egész napot, és lesném minden kívánságát. :) Remélem ez nem lesz másként 10 év múlva sem. :)
15/F
2010. júl. 25. 06:39
18/29 anonim válasza:
Szerintem meg igaza van a 00.38-asnak!!!! Ki az akit sms-ben köszöntesz fel? Aki nem számít annyira! És itt nem arról van szó, hogy elfelejtette, hanem arról, hogy elintézte egy hatodrangú haveri köszöntővel!!! Hát ez a különbség! Ettől még az is elfogadhatóbb, hogy elfelejti, mert sok pasi ilyen, attól még nagyon is normális! De ez nem felejtette el, csak ennyibe nézi a nőjét és ennyire tiszteli! No pá
2010. júl. 25. 07:13
19/29 anonim válasza:
bocs, 00.58-as
2010. júl. 25. 07:14
20/29 anonim válasza:
és ö megkapta tőled ami jár?
(tudod mire gondolok..sovány vagy, csinos és kívánatos?)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!