Mit tegyek? Váljak el ezért? Valami taktika? Megint az anyja a minden.
A kapcsolatunk elején volt hasonló gond de ahogy össze költöztünk helyre jött. Megszületett a gyerek, beköltöztünk a házunkba szuper volt minden. Majd anyós újra kezdte a játszmáit. Azt mondta nem fog ide jönni mert éppen itt volt anya. Én megmondtam a férjemnek hogy csak azért mert az anyja hisztizik én nem fogok napi szinten 30 percet biciklizni a gyerekkel minden időben. Valószínűleg ezután tört ki a háború és megkaptam hogy miért van több joga az én anyámnak a gyerekhez mint az övének. Basszus anya 80km-re lakik és épp eljött az unokájához, anyósnak pedig nem mondtam hogy éppen akkor jöjjön főleg hogy előtte 2 havonta 1x ha eljött.
Tegnap nagyon felhúzott anyós mert beült kávézni, és itt firtatta hogy ha itt van anyám akkor miért én főzöm az ebédet. Ekkor szakadt a cérna végleg, kizavartam azzal hogy nem ő sz.rta a spanyol viaszt ha tud viselkedni majd jöhet addig látni sem akarom. A megjegyzéséhez még annyi hogy múlt héten ő ebédelt nálunk. Szombat este beböfögte hogy vasárnap jön ebédre. Hát tényleg ebédre ért ide tehát semmit nem segített. Ezért akadtam ki annyira. Persze most én vagyok a sz.r. Minden olyat vág férjem a fejemhez amiben biztos vagyok hogy ő magától nem mondaná.
De elegem van hogy folyton küzdenem kell hogy jó legyen. Mit tegyek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!