Mit tegyek, ha a párom exe, gyermekének anyja egy elmebeteg?
Kedves Első! Èn diagnosztizáltam hibbantnak, mert már nem tudok rá mit mondani, és ez még egy kedves szó,azok közül amikkel illetnetném.
Kedves Második! Nem mi voltunk.
Egy határozott és erős férfira lenne szükséged, látod, hogy ez egy puhap*cs, aki úgy ugrál, ahogy az exe óhajtja. Az egész életed lemondások sorozata lesz, és jól sejted, ez a nő a nyakatokban fog lihegni mindig. Borderline, ezzel mindent elárultál róla. Vagy eléred a párodnál, hogy hivatalos útra terelje az ügyet és magatokhoz veszitek a kislányt, vagy lépj ki ebből a döglődő kapcsolatból. Magadat is tönkre fogod tenni, megéri?
Egyébként meghallgatnám az anyuka verzióját is. Kicsit furának találom, hogy a gyerek még nincs 4 éves, de te már 3 éve párkapcsolatban élsz az apjával. Ha a nő azon akadt ki ennyire, és azért nem akarja megkönnyíteni az életeteket, mert a párod egy csecsemő mellől járt el hozzád, majd miattad lépett le tőlük, akkor egy kicsit őt is meg lehet érteni...
Kedves Ötödik válaszoló!
Nem, nem miattam hagyta ott anyukát, hanem anyuka küldte el a páromat amikor még csak pár hónapos volt a pici. Amikor mi megismerkedtünk,akkor egy éves volt a kislány.Ilyen formán nem értem miért kell tönkretenni a másikat, mert mással próbál boldog lenni.
"Többször is bepróbalkozott a barátomnál, ilyen- olyan aljas kis módszerekkel, de ezekkel nem talált célba. Ha kocsival kellett mennie valahova,akkor a páromat rángatta el, mivel Ő "fél" vezetni."
Abban, hogy megkéri, vigye el autóval, mi az aljas?
7: Egy szülőpár mindig szülőpár marad, náluk nem létezik az a kategória, hogy mással próbál boldog lenni - ha ráadásul a gyerekkel szeretne is kapcsolatot tartani. A gyerek nem 21 éves, tehát ez értelemszerűen az anyukával való kapcsolattartást is jelenti.
Te jöttél újonnan ebben a családi helyzetbe.
Teljesen rendben van, hogy anyuka segítséget kér bárkitől, pláne a gyereke apjától.
Szerintem az is, hogy a 4 évest nem szívesen engedi el, elsőre nehéz..
Tud beszélni a gyerek?
Ajánljátok fel, hogyha nálatok van, elsőre negyedóránként beszélhetnek telefonon, vagy videózhatnak.
Elsőre nehéz elengedni a gyereket, pláne, ha tudod, hogy számodra idegen is lesz vele, főleg akkor, ha azt az idegent nem is kedveled.
Bizony nem lehet kikerülni az anyát, akkor sem, ha bolond szegény, ahogy ő sem tudja elkerülni a párodat.
Ezzel együtt kell élni, minimálisra szorítani a kapcsolatot, mindenről hivatalos végzést kérni!
Egyébként, akit frissenszülten kidob egy nő, az nem lehet valami nagy fogás..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!