Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire jogos ha a párod...

Mennyire jogos ha a párod miatt képesek nem beszélni veled a szüleid?

Figyelt kérdés

A barátommal kb 8 hónapja vagyunk együtt az elején szerették őt nagyon amikor be mutattam nekik tényleg még nyaralni is hívták őt szóval csoda mert anyum eléggé nehezen fogad el bárkit is. Viszont aztán a barátommal rengeteget veszekedtunk főleg miattam mert eléggé nehéz eset vagyok neki meg nem volt türelme hozzám. Hozzá költöztem elég hamar és kb 10x pakoltunk hogy menjek inkább haza. Volt hogy haza is mentem tehát anyum pl csak azt látta hogy sírok és mindig hozzuk a sok cuccot. Persze mindig ki bekultunk nem bírtuk egy hétnél sem tovább egymás nélkül. De én buta voltam és mindent el mondtam róla azt hogy milyen csúnyán beszélt velem vagy hogy egyszer a hajamat is ki tépte szóval mindent tudnak.

És most azt mondta hogy ő nem fogja el fogadni mert nem bizik bennünk meg hogy nem érti miért vagyunk együtt ha csak bántjuk egymást stb. Az esküvőnkre sem jönne el meg soha többé látni sem akarja őt főleg anyum.

Mennyire jogos? Lesz ez még valaha szép?

2020. febr. 27. 09:13
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
100%
"De azt is nagyon meg bánta és ő tényleg sokat változott nem rossz ember ő " Minden áldozat így mentegeti a bántalmazó faszit. Ha ki akarod nyíratni magad, tedd, de ne szülj gyereket ebbe a helyzetbe, mert garantáltan áldozat lesz a kicsi is. Olvass már utána egy kicsit a bántalmazó kapcsolatok természetének. Bár tudom hogy nem fogsz, te nem AKAROD látni mekkora szerben vagy.
2020. febr. 27. 13:49
 32/39 anonim ***** válasza:
100%
Rémisztőek a dührohamaid. Éretlen vagy egy párkapcsolatra. Keress fel egy szakembert, aki ki tud ebből gyógyítani. Amig ezt nem teszed meg, nehogy szüljél, mert pokollá teszed a dührohamaiddal a gyermeked életét.
2020. febr. 27. 15:24
 33/39 anonim ***** válasza:
100%
Anyukádnak teljesen igaza van. Ez minden csak nem egy biztos, stabil kapcsolat amire építeni lehet.
2020. febr. 27. 15:50
 34/39 anonim ***** válasza:
100%
Ez minden csak nem párkapcsolat.Hallgass az anyudra.
2020. febr. 27. 18:38
 35/39 anonim ***** válasza:
37%
Jhaaa, kihagytad a sztoriból a lényeget, hogy neked dührohamaid vannak. Ezt anyukádnak is elmondtad? Így már viszont szegény pasit sajnálom inkább. Eddig azt hittem te vagy az áldozat.
2020. febr. 27. 19:13
 36/39 A kérdező kommentje:
Persze hogy tudják hisz így nőttem fel én is miattuk. Én sosem gondoltam azt hogy most ebben az esetben én lennék az áldozat. De a szüleim nem őt utálják hanem minket, kettőnket ahogy bánunk egymással. Mivel én is így nőttem fel nem szeretnék hogy még én is csak veszekedjek a párkapcsolatomban amikor lehet boldog is lehetnék de addig úgy sem amíg nem tudok keresni valami megfelelő szakembert aki segít. Vagy akár párkapcsolati tanácsadó az sem rossz gondolom.
2020. febr. 27. 23:09
 37/39 anonim ***** válasza:
100%
" Így már viszont szegény pasit sajnálom inkább. Eddig azt hittem te vagy az áldozat." A kérdező az áldozat. Ugyanis SEMMI nem jogosítja fel a faszit arra hogy verje a nőt. Le lehet lépni ha szar a kapcsolat, ha elviselhetetlen a nőd, de nem megverjük, pláne nem akarunk gyereket tőle akkor.
2020. febr. 27. 23:38
 38/39 anonim ***** válasza:
84%
Szakembert ha úgy érzed oke de párkapcsolati tanácsadó??minek?? adsz egy pofont a szarnak...
2020. febr. 28. 08:09
 39/39 anonim ***** válasza:
100%

"ő tényleg sokat változott nem rossz ember"

8 hónapja vagytok együtt, gondolom milyen sokat változott ennyi idő alatt.

A szüleidnek igaza van. Ha a rózsaszín ködben, a kapcsolat legelején folyamatosan összevesztek és fizikailag is elfajul a vita, akkor miről beszélünk?

Mi lesz később?

2020. febr. 28. 11:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!