Mennyire jogos ha a párod miatt képesek nem beszélni veled a szüleid?
A barátommal kb 8 hónapja vagyunk együtt az elején szerették őt nagyon amikor be mutattam nekik tényleg még nyaralni is hívták őt szóval csoda mert anyum eléggé nehezen fogad el bárkit is. Viszont aztán a barátommal rengeteget veszekedtunk főleg miattam mert eléggé nehéz eset vagyok neki meg nem volt türelme hozzám. Hozzá költöztem elég hamar és kb 10x pakoltunk hogy menjek inkább haza. Volt hogy haza is mentem tehát anyum pl csak azt látta hogy sírok és mindig hozzuk a sok cuccot. Persze mindig ki bekultunk nem bírtuk egy hétnél sem tovább egymás nélkül. De én buta voltam és mindent el mondtam róla azt hogy milyen csúnyán beszélt velem vagy hogy egyszer a hajamat is ki tépte szóval mindent tudnak.
És most azt mondta hogy ő nem fogja el fogadni mert nem bizik bennünk meg hogy nem érti miért vagyunk együtt ha csak bántjuk egymást stb. Az esküvőnkre sem jönne el meg soha többé látni sem akarja őt főleg anyum.
Mennyire jogos? Lesz ez még valaha szép?
Ha az én lányom haját tépné ki egy férfi nem az lenne a legnagyobb baja, hogy nem beszélek vele többet.
Hajtépés után jön a pofon. Az első pofont MINDÍG követi a második. Még egy nő aki önként megy bele egy bántalmazó kapcsolatba, magát hibáztatja és a szüleire haragszik mert nem fogadják el a kapcsolatot
Nem, nem jogos. És ez messze nem jogosság kérdése.
Elször is: nem véletlenül szívtál he ilyen palit. Ki lehet ám hozni bárkiből az állatot, úgyhogy ne a pasid szidd, hanem előbb nézz magadba: milyenek a szüleid? Mit képzelnek, hogy felnőtt embert ilyen brutalitással akarnak manipulálni és kontrollálni?
Nézz utána az "érzelmi zsarolás"-nak. Ha nem beszélnek veled a szüleid a párod miatt - bármilyen is legyen, de a te választottad - az pl. az érzelmi zsarolás egyik módja.
Itt elsődlegesen nem veled van gond, hanem a szüleiddel. Ha kirúgod a pasidat, akkor AZONNAL menj el egy pszichiáterhez. Nem pszichológushoz, hanem pszichiáterhez. És ezt a legkomolyabban tanácsolom neked. Láttam már ilyen "szerető" családot és ilyen eseteket, épp eleget. Vigyázz magadra!
Teljesen jogos, anyukádnak igaza van. Tizenéve vagyok házas, hazudnék ha azt mondanám, hogy nem volt kisebb-nagyobb vitánk. Viszont nem költözött egyikünk sem hetente sírva haza és nem fikáztuk a másikat dedós módjára a szüleinknek, hanem megbeszéltük és megoldottuk.
Nektek felesleges együtt lennetek, ezt anyukád nagyon jól látja. És nem, valószínűleg nem lesz soha "szép", mert hiába házasodtok össze, nem változik semmi, ugyanúgy sírva rohansz haza az első vitánál. Anyukád tűréshatára is véges gondolom, szóval én a helyedben alaposan végiggondolnám azt a házasságot.
Nekem is volt ilyen 2 hetente hazaköltözős kapcsolatom 18 évesen. Szerintem vagy 5x hazaköltöztem pár napra a szüleimhez. Szörnyű kapcsolat volt, mindig visszakönyörögte magát. Nagyon rossz vége lett. De a tiednek mégrosszabb lesz. Mi 'csak' kiabáltunk, nem volt fizikai erőszak. Téged pedig meg fog verni, ha szakítotok. Minél később, annál jobban.
Szerintem ne húzd az időt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!