Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyire jogos ha a párod...

Mennyire jogos ha a párod miatt képesek nem beszélni veled a szüleid?

Figyelt kérdés

A barátommal kb 8 hónapja vagyunk együtt az elején szerették őt nagyon amikor be mutattam nekik tényleg még nyaralni is hívták őt szóval csoda mert anyum eléggé nehezen fogad el bárkit is. Viszont aztán a barátommal rengeteget veszekedtunk főleg miattam mert eléggé nehéz eset vagyok neki meg nem volt türelme hozzám. Hozzá költöztem elég hamar és kb 10x pakoltunk hogy menjek inkább haza. Volt hogy haza is mentem tehát anyum pl csak azt látta hogy sírok és mindig hozzuk a sok cuccot. Persze mindig ki bekultunk nem bírtuk egy hétnél sem tovább egymás nélkül. De én buta voltam és mindent el mondtam róla azt hogy milyen csúnyán beszélt velem vagy hogy egyszer a hajamat is ki tépte szóval mindent tudnak.

És most azt mondta hogy ő nem fogja el fogadni mert nem bizik bennünk meg hogy nem érti miért vagyunk együtt ha csak bántjuk egymást stb. Az esküvőnkre sem jönne el meg soha többé látni sem akarja őt főleg anyum.

Mennyire jogos? Lesz ez még valaha szép?

2020. febr. 27. 09:13
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
100%

"milyen csúnyán beszélt velem vagy hogy egyszer a hajamat is ki tépte "

Inkább örülj, hogy apád meg a tökeit nem tépte ki.

Inkább TE miért vagy ezzel a barommal?

2020. febr. 27. 12:26
 22/39 anonim ***** válasza:
100%

Pont, hogy ilyenkor kellene kirángatni Téged, akár a hajadnál fogva szó szerint, nem elfordulni Tőled.

Hogy miért? Mert attól még, hogy jogilag felnőtt vagy, attól még a nagy szerelemtől már nagyon jó úton haladsz afelé, hogy legközelebb a halálozási rovatban szerepelj, meg persze a híradóban.

Megér ez Neked ennyit?

2020. febr. 27. 12:28
 23/39 A kérdező kommentje:

De azt is nagyon meg bánta és ő tényleg sokat változott nem rossz ember ő rendes tisztességes családban nőtt fel. Amikor az az eset volt akkor először nekem lett egy düh rohamom majdnem ki törtem a kocsi ablakát a biztonsági övvel, és akkor kapta meg a hajam hogy le állítson.

Tényleg nagyon nehéz eset vagyok, sok düh rohamom van, féltékenységi rohamok.. Lehet hogy ő nem tudja nagyon kezelni ezt de őszintén ki tudná? Ő mégis velem maradt ennek ellenére.

2020. febr. 27. 12:32
 24/39 anonim ***** válasza:
96%

Kérdező, ez nem normális, meg mindig így kezdődik, hogy jaj, most már megváltozik. Ja, lehet, legközelebb helyben hagy.

Ennyire nem nézed semmibe sem Magadat?

2020. febr. 27. 12:37
 25/39 anonim ***** válasza:
100%

"De azt is nagyon meg bánta és ő tényleg sokat változott nem rossz ember ő "

Ez igencsak tipikus. Persze, nem rossz ember a Feri, ha éppen nem ver.

2020. febr. 27. 12:38
 26/39 anonim ***** válasza:
100%

Az a gond, hogy amit írtál...szóval pont így viselkednek azok akik bántalmazó kapcsolatban élnek...Már o maguk is elhiszik, hogy megérdemelték amit kaptak, mert hat legalább akitől kapott egy kettőt o elviseli mert más úgysem tudna. A probléma másik része a fizikai sérüléseket leszámítva, hogy így építik le szépen lássan az áldozatok önbecsülését. Hidd el nem te vagy az egyetlen akinek duhrohama van hisztizik kiakad a többeknek mégis normális párjuk van, szívesen mondanám, hogy Bem tudlak sajnálni h meg menteged is de tudom hogy ez is a helyzeted hozadéka.

A normális Család meg nem tudom mire indok? Arra hogy megváltozott? Szerinted minden gyilkos, tolvaj, adócsaló vagy akármilyen törvény ellenes dolgot elkövetők szülei is ilyenek voltak? Biztos van ilyen és olyan családi hátterű is.

2020. febr. 27. 12:43
 27/39 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén? Nagyon sok Más is, aki elviselne a hibaifdal együtt és az helyett hogy jól megtép megkeresne a viselkedésed mögött gyökerező problémát és együtt túllépnetek rajta.
2020. febr. 27. 12:45
 28/39 anonim ***** válasza:
18%

Látom, jócskán lepontozott lettem.

Sebaj, maradt még, ezért megkérdem:

ha te hibátlan vagy a veszekedésekben, te nem üvöltötted le fejét ugyanúgy, ahogy ő a tiedet, miért nen hagytad ott időben?

Gondolod egy egész életet le lehet úgy élni, hogy üvöltötök 'pároddal' egymással?

Nem hiszem el, hogy nem találsz olyat, akivel szépen meg lehet beszélni a problémákat, ember módjára, egymást szerető pár módjára!

.

"barátommal rengeteget veszekedtunk főleg miattam"

Itt a beismerésed, hogy te magad is hibáztatod magadat, ám kérdésem, ezt anyádnak is elmondtad, vagy csak szidtad háta mögött a másikat, olyankor, amikor megvédeni sem tudja magát?

Ilyen módon, csak birkát találsz magad mellé, akinek már móros türelme van.

.

Ez az egész arra a klsszikus esetre hasonlít, amikor a verekedés úgy kezdődik, hogy a másik VISSZAüt.

2020. febr. 27. 12:57
 29/39 anonim ***** válasza:
100%

Kedves 28as!

Sem nő férfit, sem férfi nőt meg nem üthet! Akkor sem ha a másik kezdte, intelligens ember nem adja vissza(most az önvédelemtol tekintsünk el ez nem az a helyzet) azt kelllene megérteni, hogy a kérdező viselkedése nem tényező, ha megütöttek/tépték azonnal le kell lépni. (A férfinak is ezt mondanám).

2020. febr. 27. 13:06
 30/39 anonim ***** válasza:
83%
Tipikus bántalmazókapcsolat. Már elérte hogy magadat okold, és elveszítsd a családodat. Ha vele maradsz, készülhetsz a keményebb alázásokra napi szintű verésre. Jó esetben még időben észhez térsz és menekülsz, mielőtt a hírekbe kerülnél mint a nők elleni erőszak legújabb halálos áldozata...
2020. febr. 27. 13:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!