Mit tegyek, adjak vagy sem? Tesóm pénzt kért tőlem kölcsön és nem tudom h adjak e belőle vagy sem.
Hajón dolgoztam egy évet,most jöttem haza,és tesóm egy elég nagy összeget akar tőlem kérni. Azt mondja kölcsön,és majd 5000FT/hóval törleszti.
Annak idején mikor kimentem ő adott nekem 100.000.-ot. Ez azért kellett,mert a hajó indulásáig el kellett végeznem egy tanfolyamot,ami egy másik városban volt és kellett a tanfolyam ideje alatt vhol laknom és élnem.
1200 eurót kerestem havonta,amiből ugy irtuk a szerződést h 300 eurót tesóm számlája utalnak. Én úgy érzem h segítettem őt,és ezzel vissza is adtam az ő kölcsönét. Egy éven kapott 300 eurót. Az elág szép pénz szerintem.
Mondtam h nekem is kell a pénz,most szeretnék kicsit pihenni vhol a balatonon,meg félre tenni,lekötni a pénz nagyrészét.
A rokonok már pedzegetik nekem h miért nem adok,hisz amikor nekem kellett ő adott,és h én mennyire irigy vagyok. és tesóm is már kezd flegmázni h inkább elk*rom a pénzt a balcsin mint h neki adjam.
Keményem megdolgoztam azért a pénzért,most jól esne a pihenés.
A pénz egyébként elmaradott számlákra kellene a tesómnak. Legalábbis ezt mondta.
mi, 3600 eurót adtál már neki és még kér? és te kb 400euróval lógtál neki, sokszorosan is visszaadtad!!!
és 5000ft/hó, (durván 20-25euró?) szeretné törlesztenu, akármennyit is kér, nyugdíjas leszel, mire visszaadja :I
modd meg hogy lekötötted a bankban és nem lehet hozzá nyúlni.
Ha havonta kapott 300 eurót, akkor ne adj neki. Ha még igy is elmaradt a számlákkal, akkor nem megbizható.
Ha 1x kapott 300 eurót, akkor meg adj :)
havonta utalták neki a 300 eurót. direkt igy lett megirva a szerződés.h egy magyar bankszámlaszámra utaljanak 300 eurót,a többit meg nekem készpénzben adják.
Egy éven keresztül kapta csak ugy ezt az összeget. Én így adtam neki vissza azt a pénzt amit még ő adott nekem. kamatostul adtam neki vissza
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!