Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit csináljak? Ma pakolásztam...

Mit csináljak? Ma pakolásztam és találtam a párom fiókjába egy eljegyzési gyűrűt.

Figyelt kérdés
Tudom hogy nekem szánta mert már 3 éve együtt vagyunk és megemlítette hogy vacsizunk.. (szombaton). Most már biztosan nem lepődök meg... mondjam el neki?? v. maradjak kussba..? Köszönöm a válaszokat! 24L
2010. júl. 23. 14:54
1 2 3 4 5 6
 41/53 anonim ***** válasza:
86%
Ne mond el neki, lepődj meg!Menni fog..De jó neked hogy eljegyeznek.
2010. júl. 23. 20:38
 42/53 anonim ***** válasza:
86%
Nemértem h miért gondoljátok h turkált..rendet rakott,az ember tesz ilyet,mégha a párja cuccai között is.Azt ne mondjátok,hogy van teszem azt egy hálószoba,ahol fogadjátok a vendégeket,és van egy szerkény amiből félig kilóg egy zokni,egy ing,vagy egy alsónadrág,és hogy ti ezt így hagynátok.Szerintem kérdező nem turkált,csak szereti a rendet.Egyébként szerintem is pssssszt erről,bár abban is van igazság ,hogyha rendet raktál,és ugye ezt ő észreveszi,rájöhet, h tudod a gyűrűt.Azért sok boldogságot:)
2010. júl. 24. 11:47
 43/53 anonim ***** válasza:
54%
Ember függö , hogyha a párod eljegyzésnél nagyon izgatott , és boldog a meglepiével , akkor ne rontsd el neki , de ha ugyérzed, hogy nem számit neki sokat az , hogy meglepetés legyen akkor mond el neki . De vedd viccesrer , hogy reméltem , hogy nekem nem pedig a szeretödnek :)
2010. júl. 24. 19:24
 44/53 anonim ***** válasza:
100%
Na mi volt a vacsin?:)
2010. júl. 25. 11:15
 45/53 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem, ha 2 év múlva elmondod akkor már nem lesz belőle gond. Na és sikerült meglepődni? Biztos, hogy tartogatott még mást is! Na mesélj!
2010. júl. 25. 13:20
 46/53 anonim ***** válasza:
100%
Egész nap várom, hogy mi volt tegnap, írj már légyszi!
2010. júl. 25. 14:52
 47/53 A kérdező kommentje:
Sziasztok, igen megkérte a kezem letértdelt olyan romantikus volt közbe egy kicsit lángol a feje.. dadogot..:D én meg vártam vártam erre csak: hozzám jösz feleségül? Én igent mondtam természetesen.. Meglepődtem..:)) Majd később elmondom neki hogy mi volt.. olyan 1 év múlva:D
2010. júl. 25. 15:05
 48/53 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok!

szerintem ne mondd el neki, végülis mindegy!

2010. júl. 25. 16:54
 49/53 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok!:) Sok boldogságot! És mikorra tervezitek az esküvőt?
2010. júl. 25. 21:40
 50/53 anonim ***** válasza:
100%
Amíg magadba tudod tartani, addig ne mond el. Egyébként gratulálok. Szegény biztos nagyon készült és zavarban volt, nem bántottad meg azzal, hogy Te már előre tudtad, ez így volt szép.
2010. júl. 26. 08:06
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!