Mit csináljak? Ma pakolásztam és találtam a párom
fiókjába egy eljegyzési gyűrűt.
Figyelt kérdés
Tudom hogy nekem szánta mert már 3 éve együtt vagyunk és megemlítette hogy vacsizunk.. (szombaton). Most már biztosan nem lepődök meg... mondjam el neki?? v. maradjak kussba..? Köszönöm a válaszokat! 24L
Hát.. én iszonyat csalódott lennék, hogy ennyire tellett a barátomtól, hogy még meglepni se tudott.. Nagyon szeretem a meglepetéseket, de azért nyitott szemmel is járok. Szerintem nem feltétlen a kérdező tehet róla, hogy rendet rakott és kicsit kíváncsiskodott is.. A párjának kellett volna erre sokkal jobban ügyelnie.. fiókba "elrejteni" eljegyzési gyűrűt.. Istenem.. bocs, de nagy láma volt ő is. Biztos, hogy eljegyzési gyűrű?
2010. júl. 23. 15:20
22/53 anonim válasza:
Kár, hogy véletlenül elrontottad a meglepit pedig te is, hogy meglepődtél volna! És igent mondasz?
2010. júl. 23. 15:21
23/53 anonim válasza:
Ez lesz a kapcsolatotok komolyra fordulásának első hazugsága.
Aztán majd 10 év múlva kiabálva a szemére veted: "Egyébként is, akkora balf@sz vagy, hogy még a gyűrűt se tudtad elrejteni! Előre tudtam, hogy eljegyzés lesz! Na erre mit mondasz? Ha? HA?"
2010. júl. 23. 15:22
24/53 anonim válasza:
A barátod pedig elolvassa itt a gyakorikérdéseken a kérdésedet, de nem mondja el neked, hogy tudja, hogy tudod mi vár rád hétvégén. XD
2010. júl. 23. 15:22
25/53 anonim válasza:
szerintem ezt nagyon elrontottad, most ha úgy teszel h meglepődsz az se biztos módszer mert a párod se hülye, tudja hogy hova rejtette és fel fog neki tűnni h ott bizony másképp van minden ..., egyik válaszoló meg írta h egy nő legyen minél cselesebb és rafináltabb, szerintem nem, egy nő ne akarja átverni a barátját, és igaz ez a férfiakra is, bocs az offért
2010. júl. 23. 15:23
26/53 anonim válasza:
Most leszek 30 éves házas, minden évben megtalálom /pedig nem keresem/ az ajándékomat. Nem árulom el, és meglepődöm örülök. Az idén még nem találtam semmit /hétfőn lesz a nagy nap/ talán az idén először sikerült végre igazán eldugnia.
2010. júl. 23. 15:24
27/53 anonim válasza:
Ha együtt élnek,akkor a lakásban elrejteni szinte esélytelen.Ha a másik nem tart tiszteletben egyfajta privát szférát,akkor a vőlegény mit tehet?Gondolom másokat még nem akart beavatni,hadd tudja meg a menyasszonya elsőként,hogy feleségül akarja kérni.Szerintem az lett volna gyászos,ha a menyasszony boldogan mutogatja a gyűrűjét,közben a család és a haverok már rég be vannak avatva.Ez az ő kettejük dolga.
Máshova pedig nem tudom hova rejthette volna.Kabátzsebek megint nem jók,kocsit gondolom ugyanígy pakolássza a leányzó,a munkahelyen pedig én félteném,hogy ellopják.Sajnálom a vőlegényt tényleg!
2010. júl. 23. 15:24
28/53 anonim válasza:
Miért ne rakhatna rendet a párja fiókjában?
Az én fiókjaimban akkor turkál a párom amikor csak akar, nincs ott semmi extra amit titkolnom kéne...
Ne mond el neki, had szerezzen vele örömet. ^^
2010. júl. 23. 15:26
29/53 anonim válasza:
az lenne a ciki, ha nem is a tiéd lenne!
2010. júl. 23. 15:28
30/53 anonim válasza:
Semmiképp ne mondd el. Csak majd azon a vacsorán ne úgy ülj mint aki nagyon vár már valamire, legyél természetes.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!