Mit csináljak? Ma pakolásztam és találtam a párom fiókjába egy eljegyzési gyűrűt.
Minek pakolásztál a párod fiókjába?
Ha az a fiók meg közös akkor meg jó nagy balfas a párod hogy oda tette ha tényleg neked szánta.
Lehet egy elözö kapcsolatából maradt...
Pl mi közösen élünk, nincs ilyen hogy az ö fiókja, így mindkettönk ugyan azokat a fiókokat használja, ha elakarja dugni akkor ügyesnek kell lennie.
èn egyik karácsony elött megtaláltam az egyik ajándékomat, mert hova dugja a férfi az ajándékot, hát a karácsonyi dekorációs dobozra, így mikor lehúztam a polcról az ajándékom a fejemre esett. Aztán feldekoráltam mindent és szépen vissza tettem.
Majd karácsonykor jól meglepödtem és megkérdeztem töle tudja-e mi van abban a dobozban ott az x polcon mire mondja ja a dekoráció, és megkérdeztem, szerinte hogy került a dekoráció a fára... csak hogy legközelebb gondolja meg ha elakar dugni valamit.
Mi lenne benne a pláne,ha elmondanád,hogy tudod.Csalódott lenne és az egész rákészülése a meglepetésre értelmét veszíteni.A hangulatnak lőnének és te úgy emlékezhetnél vissza az eljegyzésed pillanatára,mint egy hatalmas csalódásra a párod részéről.
Ne tégy ilyet.Hidd el,az a pillanat,amikor felteszi a kérdést nem hozható vissza és nem függ attól,hogy tudsz-e arról,hogy most lesz vagy hogy láttad a gyűrűt.Gondolom eddig is sejtetted,hogy a szándékai komolyak,így csak kaptál egy bizonyosságot,de a nagy nap még nem jött el,várd ki!
Én a helyedben a rendet is visszacsinálnám. :D Ha egyszer összepakoltál, és rendet is hagysz, akkor elég gyanús, hogy a gyűrűvel is találkoztál pakolás közben.
És igenis tessék meglepődni. :) Ne rontsd el...
Hát ezt sajnos elcseszted. Okold saját magad, minek turkálsz a cuccai közt? "pakolásztál" persze,persze!
Mond csak el neki, és ha szerencséd van nem haragszik meg.
Te kis turkász.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!