Mit tegyek? Mi lehet a baj?
Sziasztok. Párommal 2007óta vagyunk együtt. Van egy 9éves kislányunk. Az elmúlt időben a párom nagyon megváltozott. Rossz irányba. Majdnem mindennap iszik,4,5,6doboz sört,de van hogy le is részegedik. Akkor valamikor agresszív,köteketik velem,a gyerekkel nem. Dolgozik rendesen. Én nem dolgozok,eltart. Azt mondja hogy nem menjek rendezzem a kislányt meg a háztartást. Mindenünk megvan,nincsenek anyagi gondjaink. És az utóbbi időben nagyon megváltozott a természete is meg ahogy viselkedik,bánik velem. Semmibe vesz vagy nem is tudom... Mindig csak k Ő hogy mennyi pénzt keres,Ő a kis király...ha mondom hogy el szeretnék menni dolgozni akkor azt mondja hogy úgy sem fogsz annyit keresni mint én! Tavaly találtam sms üzeneteket a telójában,de "kimagyarázta" hogy az irodista nő félrenyomta a nevet és váletlen neki küldte. Azóta nem találtam ilyeneket (néha sunyiba megnézem) mikor a barátinkkal vagyunk,iszogatunk,bulizgatunk akkor megfigyeltem hogy rá van kattanva a barátnőmre,mintha én ott sem lennék. És ez nekem nagyon rosszul esik. Másnap mondom neki én vagyok a hülye,csak bebeszélem magamnak,pedig nem! Máshol is észrevettem már,bálokban stb.. ma a fodrászt is vissza mondtam,mert nem tetszett neki,hogy megyek. Pedig 2éve voltam utoljára fodrásznál. Majd megint 6-7ezrem bánja,mondta. Pedig csak a végéből akartam vágatni.
Nem tudom mi lőtte,nem ilyen volt. Rideg,érzelem mentes. Ha kérdezem ,hogy mi a baj azt mondja neki semmi baja.
Már a szétköltözést fontolgatom,csak a kislányom a visszatartó eró erő,mert szereti az apját.
A kislány az apját a szétköltözés után is szeretheti, viszont azt nem teheted meg a lányoddal, hogy ezt a párkapcsolati mintát adod át neki.
A férjed élvezi, hogy ki vagy neki szolgáltatva, és fent akarja tartani ezt az állapotot. Élvezi, hogy ezen a szemétdombon ő lehet a kiskakas. Nyilván tele van komplexussal meg ilyesmi, de ez számodra teljesen mindegy, így nem lehet boldog életet élni. Ez csak rosszabb lesz. Amikor bejelented, hogy elváltok, akkor két eset lehetséges: vagy agresszív lesz és közli, hogy úgysem tudsz hova menni és eltartani a gyereket, illteve a gyereket nem engedi. (Persze, mert fogalma sincs, milyen egy gyerekkel napi szinten törődni, csak zsarolni akar majd.) A másik, hogy édibédi lesz és megígér fűt-fát, hogy megváltozik, de ezt nem szabad elhinni, mert pár hét és minden visszaáll, neki nem áll érdekében megváltozni.
9 eves gyerek mellett mit ucsorogsz otthon?! Tessek elmenni dolgozni! Es akkor mi van, ha kevesebbet keresel majd? A hajvagast legalabb ki tudod majd fizetni!
Szinte biztos, hogy felrejar a nagyurasag. En munkat talalnek majd viszlat. A gyerekkel pedig talalkozhat stb.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!