Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Örülnöm kéne, de mégsem megy....

Örülnöm kéne, de mégsem megy. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy ugye tegnap dőlt el, kit hova vesznek fel. Engem felvettek egyetemre, de mégsem tudok örülni neki. Ennek az az oka, hogy mikor anyumnak elmondtam, hogy hova is vettek fel, egyáltalán nem örült neki, sőt! Folyton azt mondja, hogy : "Én biztos nem mennék oda/Én nem lennék az" stb. stb. Annyira rossz, elveszi a kedvem az egésztől.
2010. júl. 23. 10:43
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon jól tetted, én örülök neki, és gratulálok!!!

Nem lehetsz sikeres olyanban úgysem , amit nem szeretsz. Viszont, ha ezt szereted, nagyon jó foglalkozás lehet. Majd.

Anyukád csk félt. Mondd neki, hogy úgyis férjhez mégy egy gazdag pasihoz, majd hagyd ott, menj ki a strandra, hívd el a barátnőidet, és koktélozzatok egyet a nagy örömre.. Kerül, amibe kerül, egyszer veszik fel az embert az életben! Biztos nem volt könnnyű! Hívd fel apudat, nagyanyádat, keresztanyádat, tesódat! Anyud később el fogja szégyellni, hogy ünneprontó volt!

Olvasd el az alattad levő kérdést!

Én küldök egy virtuális gratulációt!

[link]

2010. júl. 23. 11:02
 12/19 anonim ***** válasza:
93%
Rokkant ember is csak akkor lesz, ha előbb megszületik. Nem hinném, hogy pont most fog kihalni az emberiség:)
2010. júl. 23. 11:03
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Elnézést de anyukád kissé ridegen reagál a sikereidre. Azzal egyetértek, hogy ne foglalkozz azzal, hogy 'ki mit gondol'...de ha valakinek az édesanyja reagál ilyen módon, akkor az lenne a furcsa ha vállrángatva nem érdekelné.

Értelek, hogy ez bánt.

Sok sikert a tanulmányaidban és fel a fejjel!

2010. júl. 23. 11:03
 14/19 A kérdező kommentje:

Annyira aranyosak vagytok!! Köszönöm az eddigi válaszokat, nagyon jól estek.

Gazdag pasi ? Hehe

Lassan 3 éve párkapcsolatban vagyok. Az igazság az, hogy barátnőim nincsenek, hihetetlen de ez hosszú...nem is megyek bele. Nekem a szerelmem a barátom és a barátnőm is.

2010. júl. 23. 11:15
 15/19 anonim ***** válasza:
59%
Az én nővérem is oda járt, aztán dolgozott vagy 5 évet a szakmájában, most pedig egy gyógyszercégnél orvoslátogató havi 340.000.-nettóért.
2010. júl. 23. 11:37
 16/19 anonim ***** válasza:

Szia!

Gratulálok neked :-)

Én is ebben a cipőben voltam mint te, csak én alapjáraton már a felvételinél is azt a szakot tettem elsőnek amit én szerettem volna és amit anyu, azt meg másodiknak, persze ő fordítva tudta :-) (Megjegyzem, hogy amit én választottam, oda nehezebb volt bekerülni) Aztán felvettek ahova szerettem volna és elmondtam neki is . Egész nyáron rágta a fülem, hogy túl nehéz lesz az a szak, stb. Most meg fűnek-fának dicsekszik a doktornő lányával fülig érő szájjal :)

Nem mondom, megszenvedtem érte, de mint te, én is tudtam, hogy ez az én utam, úgyhogy hajrá! :-)

2010. júl. 23. 14:08
 17/19 anonim ***** válasza:
Nagyszerű pályán indulsz el ezzel, igazi hivatást választottál, amire csak büszke lehetsz! Hallottam én is édesanyákról, akik eleinte savanyúan fogadták a gyerekük eredményét, de ez nagyon hamar elmúlt, amikor beilleszkedett az illető, és látták rajta a lelkesedést. Valószínűleg így lesz a te anyukáddal is, bár ettől még jogos a megbántottságod, de most tedd félre, ünnepelj, mert megérdemled! :)
2010. júl. 23. 15:00
 18/19 anonim ***** válasza:
Ne érezz bűntudatot a döntésed miatt. Mondd meg anyukádnak, hogy nagyon bánt, amikor ilyenek mond és kérd meg, ne vegye el ezzel a kedved. Csak rosszat tesz neked, ha ezt folytatja.
2010. júl. 23. 15:25
 19/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, tanácsokat, gratulációkat. Minél többször olvasom el őket, annál több erőt adnak nekem.
2010. júl. 23. 20:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!