Mennyi időt kell/kellene egy szülői párnak együtt tölteni az intimitás megörzéséért?
31/f - 32/n
Babánk 10 hónapos de 18 hónapja nem volt 1 pillanatunk sem amit kettesben tudtunk volna tölteni. Még szex sem volt azóta ( 18 hónap) és mellette semmi.
En mint férfi sokszor sok opciót kitaláltam hogy kettesben tudjunk lenni de semmi sem jött össze mert nem tudja elengedni a baba kezét pedig lenne segíség is.
Ennyi idő elteltével mennyi lenne a normális havi vagy heti leosztásban amit jó lenne ha együtt töltenénk?
Az hogy a "döngőléptek - női oldal elhizása stbstb" a kapcsolatok végét jelenti az hagyján nalunk nincs ilyen probléma, kívánom a párom .
Viszont ez ami nálunk van az valóban nagyon a határokat feszegeti és ennyi idő után valóban rá mehet a kapcsolatunk és tehetettlen vagyok.
Most egy wellnest próbálok leszervezni 2 napra csak nekünk de hallani sem akar róla csak ha a baba is jöhet, én meg tudom előre ha a baba is jön akkor nonstop a szokásos lesz ami otthon is.
Ismeretségi körömben ilyenkor már minimum 2x 3x volt privát kiruccanás és közel sem ilyen drasztikus az otthoni intimitás sem máshol.
Nem kivánja, legalábbis én ezt veszem észre.
Takaródzik a fáradsággal de már nem ott tartunk hogy ez reális legyen.
Az elején még mindent ő csinált ( egyszerűen nem lehetett elvenni a gyereket tőlle)
Akkor csak a házi munkában tudtam segíteni, most már viszont erőszakosabb vagyok (védőnő javaslatára) és a baba dolgokat is rendesen csinálom.
Annyi munkát veszek át amennyit csak tudok munka után.

Azért 2 napra én sem mennék el egy 10 hónapos baba mellől. Az túlzás.
Nincs ez kőbe vésve mennyi időt kell együtt tölteni. A semminél nyilván többet. Az egyik baj az, hogy szerinted ezt csak akkor lehet ha nincs ott a gyerek a közelbe se, a másik pedig hogy a feleséged ennyire elzárkózik tőled. Na most a probléma forrásai ezek szerint ti vagytok. Felteszem a kérdést bár adódik a válasz is. Ugye tudod ezek alapján kik tudják megoldani a problémát? (elárulom nem a random interneten írkáló emberek).

Szia! Megértelek, ennyi idő egy férfi számára már tényleg nagyon megterhelő.
Viszont a 10hónapos babàt nem kéne még napokra màsokra bízni. Szoptat még a feleséged? Mert az nagyon hatàssal tud lenni a szexuàlis étvàgyra. El sem tudod képzelni mennyire. De egyébként is a szülés után nagyon különbözőek a nők, nagyon vàltozó kinek mennyi időre van szüksége a regeneràlódàahoz. Van, akinek akàr egy évbe is telik, míg újra a régi lesz

*regeneràlódàshoz
Légy kitartó! Ugyanakkor mindenképpen beszélj a feleségeddel, hogy megérted, viszont ő is értse meg, hogy a te testedben nem történt változás, úgyhogy te ugyanúgy kívànod mint eddig. Légy kedves, de hatàrozott, 18 hónap már nem az a kategória ahol csak neked kell tekintettel lenni rà. Megértem őt is, testileg-lelkileg nagyon megvàltozhat egy nő a szüléstől, viszont azt soha nem szabad elfelejteni, hogy miért született az a pici új élet... Azért mert szeretitek egymást, a szetelmetek gyümölcse

(bocs, mindig elküldöm 😏)
Tehát próbálj meg a lelkére hatni. Hiszen te vagy a szerelme. A gyerekkel óriási hiba egy férfit versenyeztetni. Ő a gyerekem, a szerelmem gyümölcse, ő pedig a szerelmem, akit én vàlasztottam tàrsamul, és mindkettőért felelősséggel tartozom!
Sok sikert!!!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!