Van olyan ismerősöd, rokonod aki eltűnt?
Figyelt kérdés
Mit gondolsz mi történhetett vele?2020. jan. 25. 13:44
11/16 anonim 

válasza:

Miért vannak lepontozva tök értelmes válaszok?
Szerintem majdnem mind normálisan válaszolt
12/16 anonim 

válasza:

#11 a zöld kezek is eltűntek és még nem jöttek elő.
13/16 anonim 

válasza:

"Miért vannak lepontozva tök értelmes válaszok?"
Mert ez a gyk.
14/16 anonim 

válasza:

Ez a tendencia mindenhol megfigyelhető, nem csak gyk-n. Ask és stackoverflow.com is ilyen. Indokolatlan Lepontozó Janikkal van tele a net.
So what?
15/16 anonim 

válasza:

Nekem az egyik papám tűnt el. Alkoholista volt,többször bántalmazta a mamámat, többször járt börtönben. Az utolsó börtönlátogatása után eltűnt. Aztán kiderült,hogy valamelyik nagyvárosban élt hajléktalanként. Eltűnése után 20 évvel kapta a szülőm a telefont, hogy meghalt. Nyílván senki nem ment el a temetésére a rokonságból. Azóta kicsit másképp állok a hajléktalanokhoz, amióta tudom,hogy miket művelt.
16/16 anonim 

válasza:

Nagyon érdekes és szomorú történeteket olvastam itt. Követem a kérdést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!