Itt akarja altatni?
Mit kezdjek azzal, hogy anya itt akarja altatni az új pasiját, akivel 2x találkozott, meg ismeri kb 3 hónapja?
Kiakadtak. Szinte azt akarja hogy egy idegen aludjon itt, nem is ismerjük. Már most rosszul vagyok esküszöm. Mivan ha egy elmebeteg és éjszaka megöl mindenkit? 3-an vagyunk testvérek 15(F)-19(L)-6(L)
Próbáltam utalgatni rá hogy nem tetszik a helyzet, de kiakadt hogy az ő boldogsága sose kezdődhet el stb.
Ha apa felé jelezném akkor még iszonyat balhé kerekedne...
:(

Eléggé megosztottak a válaszok.
Igazából, anyám be van zsongva készíti neki a kajákat, a sütiket amikhez mi ne nyúljunk mert az neki lesz.
Lehet hisztizek elismerem. De mint említettem, apa pár hónapja költözött el. Fáj még a dolog nekünk. Meg mi alapból fura család vagyunk. Nagyon nyitottak. Simán megy a törölköző én, fehérneműben mászkálás. A fiú tesóm kívül simán bemegyünk egymáshoz ha fürdik stb.
Igazából, anya összes barátnője is ferdén néz az ügyre, nem számít... Jöjjön csak a p"*s, éljenek csak némi életet, mi meg csak hallgassuk mert a szobaajtókat nem lehet becsukni sokáig mert akkor 10°C alá esik reggelre a hőmérséklet, főleg ha nem rakunk a tűzre már este

Szóval te még csak nem is a 15 éves kisfiú vagy, hanem igazából 19 évesen már gyakorlatilag felnőtt nő? Fu, azért ez így még gázabb a részedről.
Élhetnél te is kicsit aktívabb nemi életet, az mindjárt megoldana pár dolgot a fejedben!

Azért itt a válaszokban remekül megmutatkozik,hogy attól,hogy valaki szülő lett onnantól kezdve ő a szent és sérthetetlen és csinálhat ám amit akar tökmindegy mi az és a gyerekek(még ha esetleg felnőtt gyerekről is van szó) a hálatlán szemetek MINDIG!
Azért nekem senki ne mondja,hogy 2-3 hónap után csak úgy felvinni a lakásra egy idegen pasit,ahol ott a család normális. És nem az a része gáz,hogy az anya a pasinál tölti az estét de én is eléggé néznék,ha reggel felkelve egy vadidegent találnék a házban már bocsánat. Arról nem beszélve,hogy itt kb mindenki szerint tök rendben van,hogy az anya felviszi a 2-3 hónapja ismert pasiját,de ha egy anya írna ki kérdést a mondjuk 18-22 év közötti lányáról - ahol mondjuk nem 2-3 hónapja,hanem évek óta együtt vannak - ,hogy itt akar aludni a pasija,mindenki hurrogna,hogy a "büdös disznó kölök aki ennyire nincs tekintettel arra,hogy ott az anyja is és egy idegent(ami mondjuk 1-1,5 után már bőven nem az) kell neki kerülgetni a házában és stb." Szóval erről ennyit! Legyen bármiről szó mindig a "gyerek" a hülye hálátlan szar!-_-

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!