Mi lehet a baja mamámnak? Nagyon fontos!
Jó gyerek vagy, szívbéli érzelmekkel. Elég nagy baj, hogy műteni kell téged is. Nézd, én hívő vagyok, csak ezt tudom tovább adni: "Bízd az Úrra a dolgaidat, majd ő elrendezi." Küldök egy dalszöveget:
Szia! Az én nagymamámmal is ez van most. Az egész egy rosszulléttel kezdődött, amit magas vérnyomás okozott. Félrebeszélt, egy kislányt keresett. Aztán bevitték a kórházba. Egy hétig ott volt, egyfolytában kapta az infúziót, meg a gyógyszereket, de egyre jobban lett és az étvágya is javult. Aztán kiengedték és nem tudom hogy mitől, de elkezdett megint nem enni. A legdurvább az volt hogy nem is ivott. Egy nap kb. 3 dl víz volt, amit bele lehetett erőltetni. Egyfolytában a gyomrára panaszkodott, hogy fáj neki meg minden. Sava lett a gyógyszerektől. Kb. 3 hét volt, amig helyrejött. Azalatt anyu főzött neki, mert családilag megtiltottuk neki, hogy bármit is csináljon otthon, addig a papa végezte a házimunkát. Nem mondanám, hogy a legjobban van, de azért javult. ja és társaságban egész jó volt az étvágya, szóval szerintem próbáljátok meg azt, hogy együtt esztek vele és kedvesen próbáljátok evésre ösztökélni. :) Ja, amugy szerintem most érte őt utol mégjobban az öregedés, azért van rosszabbul.
Jó egészséget a mamádnak! Puszi
Szia! Szerintem az ok pszichés lehet, ha nem találtak semmit. Az én mamám is ilyen, megműtötték epekővel, vesekővel, méhtestrákkal (ami kialakulófélben volt, tehát hála istennek nem okozott problémákat) és jelenleg is erős fájdalmakra panaszkodik, ő sem eszik, állítása szerint soha nem éhes. 20 éve ezt csinálja így már mi is rájöttünk, hogy valószínűleg pszichés oka van a tüneteinek, hiszen egyetlen orvos sem talál semmit, volt pszichológusnál is, elolvastam a leletét, amelyben az állt, hogy morbusra fókuszált (betegségre fókuszált), és ennek lelki okai vannak nála, nem hajlandó kimozdulni a házból, pedig régen nagyon életvidám volt és észrevettem azt is, hogy amikor ott van valaki akkor mindig eltúlozva meséli el mennyire beteg, de hála a jó istennek semmi baja.
Elképzelhető, hogy mamádnál is hasonló, ez esetben azt mondom nyugodj meg, mert hidd el, ez ezerszer jobb, mintha ténylegesen lenne valami baj.
A helyedben természetgyógyászt keresnék fel, ők nagyon nagyon jók, sokan azt hiszik semmirevaló szakma, pedig hatalmasat tévednek, a legszebb gyógyulási eredmények nagy része természetgyógyászati munka.
Mielőbbi felépülést kívánok!
Ja és persze ez nem azt jelenti, hogy mamádnál is tuti pszichés oka van a tüneteknek, csak leírtam, hátha hasonló. Az én mamámnál valószínűleg az első veseműtét váltotta ezt ki, nem volt képes belenyugodni, hogy sikeresen meggyógyult, állandóan újabb betegségeket keresett magán, de ez tényleg nem azt jelenti, hogy nálatok is ez van, hiszen ezer oka lehet a dolognak.
Mesélek valamit, ami talán kicsit megnyugtat és jobb kedvre derít. Dédimamám szívbeteg, 40 éve azt mondták az orvosok a családnak, hogy akármikor meghalhat, készüljünk fel, nincs sok neki hátra. Ez 40 éve volt, és a mai napig tökéletesen van :) Pedig én már felnőtt nő vagyok :) Nem sokan mondhatják el magukról az én koromban, hogy van dédszülőjük még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!