Szerintetek ez milyen visekedés? És ő még akar tolem még egy gyereket?! Ő 40 (férj), Én (nő 35)
Huhh akkor mas bajok is vannak a fejeben. Aki ennyi ideig az anyjaval elt es utana is a hatasa alatt van olyan szinten, hogy beleszol a felesegevel kozos haztartas penzugyeibe is, ott nagy bajok vannak
Ja, és a baj csak akkor lett, mikor anyu otthon maradt... ne fogjuk már az anyósra. A férjet zavarja, hogy egyedül dolgozik és tartja el a családot, ezért nem önti számolatlanul a pénzt egy ideje. Ennek semmi köze az anyjához.
Ja,ő úgy érzi,hogy neked most aztán kompenzálnod kell,amiért eltartott egy darabig.Kifogtál egy igazi nagy suttyó smucig barmot.
Egy gyerek se kellett volna,nemhogy több.Én a helyedben azzal foglalatoskodnék ,miként meg hova lépjek le a gyerekkel,válás,aztán számolgathatja a pénzét.
Havi 50-ből hogy jöttetek ki hárman? Mi ketten költünk ennyit kajára kb és abban nincs benne a rezsi, net, telefonszámla.
Egyébként ha könyvelsz meg varrsz, akkor hogy nem találtál munkát ennyi ideig?
Én is könyvelő vagyok, de válogatni lehet a munkák között, annyi helyre keresnek embert.
Oké, a férjed hozzáállása sem tisztességes, de ezt valahol te szúrtad el. Ha külön kasszán vagytok (amit nem értek), akkor a gyerek dolgai, rezsi, kaja, házimunka menjenek szépen felesbe és ennyi.
18-as vagyok.
Sajnálom,hogy ezt kell írjam,de a férjed nem nőtt fel teljesen. Anyuci pici fia maradt. Én meggondolnám a helyedben,hogy szüljek-e neki még egy gyereket. Ok,hogy sváb,de akkor is,nem szabadna ennyire az anyja hatása alatt állnia.
Azzal meg nem értek egyet,hogy egy kapcsolaton belül rúgjunk bele a másikba még mi is,ha padlón van. A kérdező nem önszántából lett munkanélküli,hanem megszűnt a munkahelye. Ilyen esetben mellé kellene,hogy álljon a párja. És most,hogy talált új munkahelyet,támogatnia kellene,hogy könnyebb legyen a kezdés.
Számomra életidegen ez egy kapcsolatban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!