Szerintetek ez milyen visekedés? És ő még akar tolem még egy gyereket?! Ő 40 (férj), Én (nő 35)
#21.
Igen,olvastam,ott is hagytam nálad egy zöld kezet.
Kérdező!
Miért nem lehet enyém,tiéd helyett miénk?
(18)
Krisztina!
Én egyedül élek, nincs gyerekem sem. De nem jövök ki havi 50-ből.
Kérlek mondd el nekem is a titkot!
:D
24
Huhh akkor mas bajok is vannak a fejeben. Aki ennyi ideig az anyjaval elt es utana is a hatasa alatt van olyan szinten, hogy beleszol a felesegevel kozos haztartas penzugyeibe is, ott nagy bajok vannak. Ahogy latom a takaritas is degradal neki, en visszapaterolnam szivem szerint anyucihoz, csak ugye mar itt a gyerek. Egy olyan ferfitol, aki meg maga se nott fel. Hat nem irigyellek, de harcoljal. Meg azert tedd fel magadnak a kerdest, gogy biztos jo lesz-e ez a kapcsolat igy hosszutavon.
Én úgy veszem észre,hogy a kérdezőnek pont az a baja,hogy nincs közös kassza. Persze oké,hogy a férfi többet keres,de amíg ő arra megy haza,hogy a gyerek el van látva,tiszta otthon,és meleg lakás várja,addig minimum,hogy anyagilag támogatja a családját. Ilyen felfogású embert nem is értem. Ott a családja,a gyereke,és ahol él,nem veszi ki a részét a házimunkából,és még ő akar külön kasszát. Adnék neki azt hiszem.kapna tőlem külön szennyes tartót,külön mosogatószert is. Aztán külőn lehet takarítani amit piszkít,mert nem ingyen cselédnek mentem hozzá.
A kérdező igenis jogosan várja el,hogy ha egyszer minden az ő nyakába szakad,legalább az anyagi helyzetét oldja meg a férje.
#8 és 10 válaszoló!
Egyetértek veletek.
Kedves 23 válaszoló!
Én havi 50000 forintbol élek valamikor kevesebből.
És bőven ki jövök belőle nincs szükségem többre.
Azt nem tudom masoknak mindek több pénz.
Mi csináltok ilyen sok pénzel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!