Vannak idegesítő szokásai a párodnak? Mik azok, és hogy viseled őket?
Az én párom képes reggel egy órával előbb kelni, csak hogy mire elindulunk munkába, ragyogjon a lakás.
Neki az anyja szent és sérthetetlen, és mindig csak az ő anyjának lehet igaza.
Az évek alatt megtanultam kezelni a helyzetet, ma már csak mosolygok ezen:)
Kihagytam: míg az ő szenvedélye a gép, az enyém a vásárlás.. Havonta 1x elmegyek 2-3 üzletbe nézelődni, és napokig kell neki könyörögni hogy elkísérjen. Ha el is kísér zenét hallgat, meg leül, ha kérdezem egy ruha felől csak a vállát rángatja.. Férfiak :D
17/L
:)
Az én párom szeret vásárolgatni. Csak meg kel találni azt a napot, amikor tényleg kedve van, akkor órákig válogathatok, néha ő is segít, mit látna szívesen rajtam.
Az jutott még eszembe, hogy hasonló természetű, mint apukám. Ha elmegy a boltba, nem ír listát. Persze nem jár körbe a boltban (én szoktam, így eszembe jut mi az ami nagyon kellhet és otthon eszembe se jutott), így szinte mindig elfelejt valamit. És 2-3 alkalommal visszajár a boltba. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!