Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak idegesítő szokásai a...

Vannak idegesítő szokásai a párodnak? Mik azok, és hogy viseled őket?

Figyelt kérdés

Az én párom képes reggel egy órával előbb kelni, csak hogy mire elindulunk munkába, ragyogjon a lakás.

Neki az anyja szent és sérthetetlen, és mindig csak az ő anyjának lehet igaza.

Az évek alatt megtanultam kezelni a helyzetet, ma már csak mosolygok ezen:)

2010. júl. 21. 15:49
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Pont ugyanazt tudnám elmondani, mint az utolsó. De én inkább úgy fejezném ki magam, hogy tutyi, de nagyon. És még: Nem mondja ki, amit gondol, és sokszor képtelen reálisan gondolkodni. És amikor veszekszünk, akkor ferdít, hogy úgy tűnjön, neki van igaza. :-/ ja, meg néha spúr magával, de ilyen önmarcangolós szinten.
2010. júl. 22. 00:22
 22/25 anonim ***** válasza:
23:55-tel hasonló a problémánk, aki már nem az utolsó válaszoló. :)
2010. júl. 22. 00:23
 23/25 anonim ***** válasza:

Kihagytam: míg az ő szenvedélye a gép, az enyém a vásárlás.. Havonta 1x elmegyek 2-3 üzletbe nézelődni, és napokig kell neki könyörögni hogy elkísérjen. Ha el is kísér zenét hallgat, meg leül, ha kérdezem egy ruha felől csak a vállát rángatja.. Férfiak :D

17/L

2010. júl. 22. 00:40
 24/25 A kérdező kommentje:

:)

Az én párom szeret vásárolgatni. Csak meg kel találni azt a napot, amikor tényleg kedve van, akkor órákig válogathatok, néha ő is segít, mit látna szívesen rajtam.

Az jutott még eszembe, hogy hasonló természetű, mint apukám. Ha elmegy a boltba, nem ír listát. Persze nem jár körbe a boltban (én szoktam, így eszembe jut mi az ami nagyon kellhet és otthon eszembe se jutott), így szinte mindig elfelejt valamit. És 2-3 alkalommal visszajár a boltba. :)

2010. júl. 22. 06:54
 25/25 anonim ***** válasza:
azzal szerintem semmi probléma ha valakinek a párja az " anyatermészet szünetelős napjain" is kívánja a szexet, és nem bírja ki. mármint. szerintem azokkon a napokon is teljesen simán lehet csinálni. ez nem hiba szerintem a pasiban:)
2010. júl. 22. 11:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!