Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Vannak idegesítő szokásai a...

Vannak idegesítő szokásai a párodnak? Mik azok, és hogy viseled őket?

Figyelt kérdés

Az én párom képes reggel egy órával előbb kelni, csak hogy mire elindulunk munkába, ragyogjon a lakás.

Neki az anyja szent és sérthetetlen, és mindig csak az ő anyjának lehet igaza.

Az évek alatt megtanultam kezelni a helyzetet, ma már csak mosolygok ezen:)

2010. júl. 21. 15:49
1 2 3
 11/25 A kérdező kommentje:
Nekem is van rossz szokásom... pl. türelmetlen vagyok...imádok lustizni... és szgép függő vagyok.
2010. júl. 21. 16:14
 12/25 anonim ***** válasza:

pont ugyanezek a rossz szokásai, csak ő fiú. Bár az, hogy korábban kel és elkészíti a reggelit mire felkelek, talán nem is olyan rossz szokás.:)

Az anyóssal kapcsolatos szokása már veszedelmes.

2010. júl. 21. 16:45
 13/25 anonim ***** válasza:

Néha kicsit túl őszinte. Vettem egy új ruhát magamnak, és az egy dolog, hogy neki nem tetszik, de picit finomabban is megfogalmazhatta volna, minthogy azt mondja: "Drágám, ez qrva ronda..." Vagy. Egész jó sofőrnek hittem magam, akik addig ültek mellettem mindig dicsértek , mikor először beült mellém utána megkérdeztem mi a véleménye, ő annyit válaszolt, hogy lát esélyt rá, hogy valaha megtanulok vezetni...

Aztán utólag jöttem rá, hogy ez dicséret az ő mércéjével. A másik hibája ez. Nagyon jól vezet, és nem elég toleráns a nála rosszabb sofőrökkel, azaz gyakorlatilag az összes autóssal.

Engem is folyton kioktatott, mikor megtanított rendesen vezetni, de mára már kiérdemeltem az egész jó vezető titulust, amire roppant büszke vagyok.

Ám az továbbra is zavar, ahogy a többi közlekedővel viselkedik, de ez nem is fog sosem megváltozni...

Asszem más hibája nincs is. :D

2010. júl. 21. 16:51
 14/25 anonim ***** válasza:

Bizonyos emberekkel bunko, nem adakozik, pedig en szeretnek. Picit kellemetlenul erzem magam a csaladban, mikor tul oszinte es megmondja a nem dolgozo, lusta felnott testverenek, hogy munkaba kellene menni meg hasonlok, de ugysem hallgat ra, igy csak megutaltatja magat. Talan ez nem hiba, mert jot akar, csak ugyis o ra fog neheztelni, meg rosszabb lesz igy a helyzet.

Ha kreativitasrol van szo, akkor az neki nincs, igy minden ajandekotlet meg hasonlok tolem kell, hogy szarmazzanak. De ezt mar megszoktam.

Szerencsere karos szenvedelye egy sincs. Oszinte, huseges stb.

2010. júl. 21. 17:48
 15/25 anonim ***** válasza:
73%

Az enyém is áldott jó ember:) Ami idegesít, havonta azokon a napokon is együtt kell vele úgy lenni. Nem értette meg hosszú évek alatt sem, hogy nekem ez kellemetlen akkor. Meg persze mosni sem ő szokott :)

Néha fárasztó a humora, de neki nagyon tetszik.

2010. júl. 21. 18:14
 16/25 anonim ***** válasza:
Néha komolytalan pl:elköltözés megbeszélése(nem azt nézi mi a legjobb),hülye kis puskákat is meg kell neki venni mert akkor napokig dünnyög rajta,és persze a szuperhősös figurákat is.Lusta de az nagyon!!!!
2010. júl. 21. 18:24
 17/25 anonim ***** válasza:

Beteges hazudozó, még olyan piti dolgokban is, hogy kivitte e a szemetet vagy evett-e mert csináltam hamit.

Inkább fáraszt mostmár s nincs erőm ezen mérgelődni.

Figyelmetlen vagy süket még nem jöttem rá. Bármit mondok azt 5perc múlva elfelejti. Pl: hozza a pénztárcát vagy hol van a cumisüveg.

Nos, a havonta kihagyandó alkalmakat ő se bírja megemészteni 4 év után se. Olyankor mindig duzzog, s "hülye anyatermészet" dumát morog az orra alatt.

Magában beszél álmában. Azóta ez odáig fajúlt, hogy egész kis monológokat vág le s mutogat közben én meg kérdezgetem s válaszol is. Mondjuk ez inkább vicces mert bármit kérdezhetek őszinte xD

2010. júl. 21. 19:42
 18/25 anonim ***** válasza:
Max. hangeron bombolteti a tv-t, nem erdekli az sem, hogy este 11kor az egesz lepcsohazban hallatszik a mi tv-nk.Es mindig veszekedni kell vele, hogy vigye le a szemetet.Ja, es mindig csak neki lehet igaza, masnak soha.
2010. júl. 21. 21:11
 19/25 anonim ***** válasza:

ha baja van nehezen mondja el

Mindent eltür másoktól, nem igazán áll ki magáért.

Ennyi

22/L

2010. júl. 21. 23:55
 20/25 anonim ***** válasza:

Hát, mi még fiatalok vagyunk ezért gyerkőc problémáink vannak még csak. Az egyetlen hibája a drágámnak hogy eljön hozzánk, várom reggelivel, letöltök filmeket, jégkrém stb.. hogy majd együtt töltjük a napot erre beül a gép elé és kise száll onnan, csak ha már orbitális veszekedés van belőle. Szerencsére már felfogta hogy nem kéne..

17/L

2010. júl. 22. 00:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!