Mit csinálnátok azzal a nővel, aki megpróbálná elszeretni a férjeteket, gyermekeitek apját és szétrombolná a családotokat?
Általában nem a harmadik fél a hibás,ha ő bele tud lépni egy házasságba az már veszett fejsze nyele,megbüntetheted őkez számtalan modón,de semmi nem fog változni,a lényeg ugyan az marad elcsábult mert el akart,pl: adott egy pocsolya házássag,ott sajnos nem a harmadik fél rondított bele,azt a két fél rondítottta el,olyan szinten h a egyik már kifelé kacsingat,és lehet egy zsuzsi,lehet egy mariska,előbb utóbb ugyis talál olyat akivel fére megy,mert hiányzik neki valami.
A lehetőség csak egyszer kopogtat az ajtón,de a kísértés a csengőn lóg.Ergó aki elcsábítható,az el is akar csábulni már.Ennyi
Kedves 15:40
Tudom én is, hogy nem mindegyik férfi ilyen, azokról van szó, akiket el lehet csábítani. Nem azokról akik hűségesek. Remélem én is, hogy több a hűséges férfi :)
Azért álljon már meg a menet! Van itt 1-2 hozzászólás, ami kihoz a sodromból!
Méghogy a nőre kell jobban haragudni? Nem gondoljátok, hogy
1, azért ebben a feleségnek is nagy szerepe van, ha nem szexel a párjával pl. hiába vagy tündér a konyhában, ha rossz vagy az ágyban, mertl ássuk be a férfi az férfi és kell neki a szex
2, ha már mégis félrelép a férfi, akkor nem gondoljátok hogy ő a legnagyobb hibás? Hogy gerinctelen módon friss, esetleg könnyű hús után néz? Nem az lenne a megoldás, hogy megbeszélik és adnak még egy esélyt a dolognak? Nem érdekel, hogy ki mit mond itt, de be ne meséljétek már nekem, hogy m indig a harmadik a hibás!!!! Egy férfi akko lép félre, amikor csak akar! Akkor is félre fog d..gni, ha nem kínálkozik fel neki a lány. Sőt! Akkor azért lesz neki olyan érdekes, hogy megszerezze.
Nagyon nem láttok bele ebbe az egészbe!
Tisztelet a kivételnek.
22/N
Egyértelmű, hogy a férjre lehet csak haragudni.
Kérdező. A hűtlen férfi az NEM FÉRFI.
Sajnálom... az csak egy instabil ösztönállat.
Ajánlom a 80%-ban hasznos választ írót. Teljesen igaza van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!